Любо Киров със специални гости на турнето „Целуни ме“ – ALMA, Михаела Маринова, Поли Генова и Стенли

  • Сподели:
Любо Киров със специални гости на турнето „Целуни ме“ – ALMA, Михаела Маринова, Поли Генова и Стенли

Концертите започват на 21 юли във Варна, следват Бургас на 3 август и Пловдив на 9 август, а турнето ще завърши епично на 4 ноември в зала 1 на НДК

Любо Киров събира специални гости за турнето си „Целуни ме“. ALMA, Михаела Маринова, Поли Генова и Стенли ще бъдат част от концертите на открито, които започват на 21 юли във Варна. Следват Бургас на 3 август и Пловдив на 9 август, а турнето ще завърши епично на 4 ноември в зала 1 на НДК.
Публиката ще чуе на живо дуетите на Любо Киров с Михаела Маринова „Мога“, с Поли Генова „Тръгни навреме“ и общата му песен със Стенли „Където няма време“.

Всичко това ще бъде подкрепено от музиката на голямата банда, с която Любо Киров прави по-мащабните си концерти. Началото пък ще даде ALMA, която ще изпълни акустични и нови версии на авторските си парчета, както и кавъри на големи хитове. 

Концертите от турнето носят името на новия албум на Любо Киров „Целуни ме“, който беше представен през април. Едноименната песен от албума пък съвсем скоро беше отличена за БГ Песен и за БГ Текст, чийто автор е Любо Киров, на Годишните музикални награди на БГ Радио. В категорията БГ

Комбинацията статуетката отново отиде при изпълнителя за песента „Където няма време“, в която си партнира със Стенли и Христо Мутафчиев.
Последната година е изключително силна творчески за Любо Киров. През април той издаде дългоочаквания от всички фенове нов албум „Целуни ме“.

Именно на представянето му в София музикантът направи и премиерата на видеото към песента „Усеща се сила“ с кадри от знаковия му концерт в зала „Арена Армеец“, който беше на 26 октомври миналата година.

На 22 май пък Любо Киров излезе на сцената в легендарната лондонска зала Troxy за грандиозен концерт на световно ниво и първи с подобен мащаб за него.

Варна, Летен театър, 21 юли
Бургас, Летен театър, 3 август
Пловдив, Античен театър, 9 август
София, зала 1 на НДК, 4 ноември

Любо Киров е един от най-големите български музикални артисти, но той събира в себе си и много други таланти. Автор е на текстовете на десетки песни за други изпълнители, превърнали се в хитове.

Той е композитор, инструменталист, художник и продуцент. Носител е на редица награди - за най-добър изпълнител, за най-добра песен, за музика, за най-продаван албум и др. Любо Киров влиза и в класацията на Forbes България, като една от 70-те най-влиятелни личности в страната.

Концертите и клубните му участия остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера на живо. Той е и ментор във втори пореден сезон на „Гласът на България“.