Любо Киров взривява сцената на SOFIA LIVE CLUB за 15-тия рожден ден на легендарното място за жива музика

  • Сподели:
Любо Киров взривява сцената на SOFIA LIVE CLUB за 15-тия рожден ден на легендарното място за жива музика

На 14ти юни, неповторимият Любо Киров ще разтърси цената на SOFIA LIVE CLUB със специален концерт по повод 15-тия рожден ден на легендарния клуб. 

За 15 години SOFIA LIVE CLUB се превърна в истински дом на музиката и стана неразделна част от културната общност на София. Утвърди се като един от водещите и най-големи клубове за жива музика в София, подарил на меломаните хиляди специални мигове с музиканти от цял свят. През всичките тези години вратите на клуба са били широко отворени и за много млади  талантливи музиканти, на които сме подали ръка и подкрепили безусловно.

Празникът на 14-ти юни, ще бъде повече от специален, дори двоен. По повод рождения ден на клуба, любимецът на малки и големи, певецът изпял едни от най-големите съвременни поп хитове, Любо Киров ще представи ексклузивно най-новия си албум „Ново сърце“.

След успеха на „Целуни ме“, който се превърна в най-продавания български поп албум на 2022 г., Любо Киров е готов с „Ново сърце“. Отново автор на всички текстове и мелодии, той запазва творческия екип, с който работи от дълги години, а именно Ангел Дюлгеров, като композитор на музика и аранжор на почти всички тракове в албума. Интересни колаборации оцветяват картините в този албум от 9 песни. Участие взимат Михаела Маринова, Moreno, Жени Лечева и Иван Лечев. Изненади очакват всички почитатели на българската музика и на Любо Киров.
„Още по-зряло отношение проявихме във всички песни. Радвам се, че имам свободата да взимам смели решения спрямо музиката, текстовете и аранжиментите, които предлагаше Ангел Дюлгеров. Знам, че отново някои песни ще ви накарат истински да се радвате, дори да плачете от емоции, които аз самият преживявах, записвайки този албум!“, споделя Любо Киров.

С концерт-промоцията на 14-ти юни, Любо Киров ще завърши цикъла от клубни участия и ще даде старт на националното си „Ново турне 2024“. 
През всичките тези години, SOFIA LIVE CLUB е доказал, че  винаги следва световните тенденции и е бил актуален във всеки аспект. Това ни провокира за тази 15-та годишнина да си подарим чисто ново лого, дело на талантливия визуален артист София Добрева – Nolita и собствен Instagram AR ефект, с който посетителите да се забавляват още повече по време на нашите събития.

Билети за концерта в мрежата на EVENTIM и партньорските каси.