Любовта е красиво бедствие

  • Сподели:
Любовта е красиво бедствие

По бестселъра на Джейми Макгуайър

На 14 април любовта е Красиво бедствие. С идването на пролетта и разбуждането на природата, страстите ще избухнат и в кината с една от най-очакваните и горещи екранизации за сезона.

Продуцентите на След и режисьорът на Секс игри и След сблъсъка Роджър Къмбъл, обединяват сили и пренасят на големия екран световния бестселър на Джейми Макгуайър Красиво бедствие, който е част от произведенията, дефинирали така наречената new adult литература, която се отличава с по-сериозното и зряло третиране на популярни младежки теми. 

В Красиво бедствие лошото момче Травис Мадокс (Дилън Спраус) е точно това, което първокурсничката Аби Абърнати (Вирждиния Гарднър) иска… да избегне. Нощем той участва в нелегални боеве, за да печели пари, а през деня е колежанският разбивач на сърца. Но Аби не желае да има нищо общо с Травис и привидно е напълно неподвластна на чара му.

Тази липса на интерес от страна на Аби привлича Травис, който решава да я спечели като ѝ предложи облог: Ако той загуби следващия си боксов мач, няма да прави секс в продължение на месец, но, ако спечели, Аби трябва да се премести да живее с него в апартамента му за същия период от време. Травис обаче няма никаква представа, че мрачното минало на Аби е напът да изплува на повърхността и може би той най-накрая ще срещне достоен съперник.   

Сексуално заредена романтична история за привличането между противоположностите, Красиво бедствие разглежда по атрактивен и достъпен начин темите за любовта, ревността и принадлежността, и ще допадне както на почитателите на популярния роман на Джейми Макгуайър, така и на тези, които просто търсят по-различно, любовно киноразвлечение за началото на пролетта. 

Режисьор и сценарист на Красиво бедствие е Роджър Къмбъл (Секс игри, Просто приятели, След сблъсъка), по едноименния роман на Джейми Макгуайър. Продуценти са Марк Клейман, Джонатан Дектър и Брайън Пит. В ролите са Вирждиния Гарднър, Дилън Спраус, Остин Норт, Либе Барер, Нийл Бишъп, Мики Дратфорд, Брайън Остин Грийн, Роб Естис и др. 

Красиво бедствие ще ни сполети от 14 април само в кината.