Мадона, която иска да разкаже собствената си история

  • Сподели:
Мадона, която иска да разкаже собствената си история

Мадона иска да разкаже собствената си история в предстоящия биографичен филм, писан и режисиран от самата поп икона.

Мадона обсъди решението си да заснеме свой собствен биографичен филм и даде актуална информация за лентата с участието на Джулия Гарнър в ново интервю за Variety.

В интервюто изпълнителката обяснява, че ѝ е трудно да съкращава историята за живота си и сравнява този процес с ''отрязване на крайници''.

"Искам да предам на хората невероятното пътешествие, на което животът ме отведе като творец, музикант, танцьор – човешко същество, което се опитва да си проправи пътя в този свят", каза Мадона за биографичния филм в изявление през 2020 г. 

Озаглавен ''Little Sparrow'', биографичният филм ще разкаже личната история на певицата от нейната гледна точка. 

"Фокусът на този филм винаги ще бъде музиката. Музиката и изкуството ме поддържаха жива. Имам толкова много неразказани и вдъхновяващи истории и кой по-добре да ги разкаже от мен. От съществено значение е да споделя историята на живота си с моя глас и визия."

Настоящият сценарий описва метеоричния възход на Мадона към славата от ранните ѝ изпълнения до турнето Blond Ambition през 1990 г., но всичко това търпи развитие.

"Имах необикновен живот, за това трябва да направя и невероятен филм. Беше и вид превантивна мярка, защото много хора се опитваха да правят филми за мен. Предимно мъже женомразци. Затова поставих картите на масата и казах: "Никой няма да разкаже моята история освен мен."