Мария Илиева със специална изненада на концерта в Бургас

  • Сподели:
Мария Илиева със специална изненада на концерта в Бургас

След два успешни концерта в Сливен и Ямбол, турнето "Любов" продължава с концерт в Бургас на 31.10.

Марин Русинов, участник от отбора на Мария Илиева в "Гласът на България", ще е сред подгряващите изпълнители на концерта на поп дивата в Бургас. Във вторник, 31.10., сцената на Държавна опера ще бъде домакин на деветия концерт от турнето "Любов". 

Мария Илиева неведнъж е подавала ръка на младите изпълнители и на всеки концерт апелира публиката да подкрепя участниците в "Гласът на България". Габриела Колева - GABO от осми сезон на предаването е подгряващ изпълнител на турнето, а беквокали са трио Trinity, които предизвикаха фурор с участието си през 2018 г. 

На концерта в Благоевград Мария Илиева спонтанно покани Константина Димитрова - едно от остриетата в отбора ѝ, да изпълни "Остани тази нощ", което изправи публиката на крака. 

"Марин е много специален изпълнител и за мен е ценно, че избра да продължи именно в моя отбор'', сподели Мария. GABO и Trinity вече представят авторската си музика по време на турнето, пожелавам му скоро и той да има такава!"

Концертът в Бургас е деветият от турнето "Любов" на Мария Илиева. Концертите в препълнените зали в Сливен и Ямбол преминаха повече от успешно и поднесоха на публиката качествена музика и ЛЮБОВ в огромни дози.

Билетите за концертите на Мария Илиева са в продажба на epaygo.bg, grabo.bg и на касите на EasyPay. 

Фотограф на снимките е Олег Котов.