Майкъл Фасбендър и Алисия Викандер – романтичната двойка на червения килим в Кан

  • Сподели:
Майкъл Фасбендър и Алисия Викандер – романтичната двойка на червения килим в Кан

Немският актьор и съпругата му бранят строго личния си живот и не сме свикнали да ги виждаме заедно на публично място. Но на филмовия фестивал в Кан двойката мина по червения килим и се появи на парти събитието на Vanity Fair - показвайки се влюбени повече от всякога.

Красива, усмихната и ръка за ръка. Така се появиха 45-годишният Майкъл Фасбендър и 33-годишната му съпруга Алисия Викандер на червения килим на филмовия фестивал в Кан.

Двамата рядко могат да бъдат забелязани на публично място заедно. За последно ги бяхме виждали на червен килим преди две години на Международния филмов фестивал в Дъблин. Но сега те се върнаха и този път за двойна изява. Те участваха заедно в премиерата на филма ''Holy Spider'', но също и в събитието на Vanity Fair за Louis Vuitton, на чиято френска модна къща Алисия е посланик

Двамата се запознаха през 2014 г. на снимачната площадка на ''The Light of the Oceans'' и се ожениха в Ибиса, пред тесен кръг от няколко семейства и приятели през октомври 2017 г.

През 2021 г. станаха родители за първи път, но, разбира се, и тази щастлива новина бе пазена в тайна. В едно от редките си интервюта, актрисата е разкрила, че бебето им се казва Марк, както и че майчинството много е променило визията ѝ за живота. За всичко останало, свързано с техния личен свят, двойката предпочита да запази мълчание.

''Не става въпрос да искаме да бъдем мистериозни, а да запазим част от живота си в тайна'', обясни Викандер.

Преди да срещне съпругата си, звездата от "Х-мен" имаше кратки авантюри с Майко Спенсър, Зоуи Кравиц, Никол Бехари и Мадалина Генеа. Но откакто Алисия е в живота му, той има очи само за нея и сина си Марк.