Миро започна ''Турне 2024'' със забележителен концерт в препълнения Античен театър в Пловдив 

  • Сподели:
Миро започна ''Турне 2024'' със забележителен концерт в препълнения Античен театър в Пловдив 

Повече от два часа публиката, изправена на крака, пя в един глас и танцува с любимия си изпълнител

Забележително музикално шоу направи Миро на старта на своето „Турне 2024“. Първият концерт беше в препълнения Античен театър в Пловдив в понеделник вечерта. Повече от два часа публиката, изправена на крака, пя в един глас и танцува с любимия си изпълнител.
Миро отведе почитателите си на едно емоционално музикално пътешествие, започвайки с новите си песни „Отначало“ и „Любов като небе“ и преминавайки през емблематичните „Губя контрол, когато“, „Гълъбо“, „Печат от моята душа“. 

Аплодисментите на публиката, които не стихваха, връщаха Миро обратно на сцената за няколко поредни биса, в които феновете слушаха още „Сувенир“, „Бягаме“, „Върха на планината“ и др. 
На сецната с него бяха музикантите от SoulBmoll и вокалното трио Trinity.
„Турне 2024“ продължава с концерти в Плевен на 21 юни, Велико Търново на 11 юли, Бургас на 18 август, Стара Загора на 29 август, Варна на 4 септември и Русе на 12 септември.
Големият завършек на поредицата от музикални събития ще бъде в зала 1 на НДК на 18 октомври.

Билети за „Турне 2024“ на Миро: https://bit.ly/49EYJG7 

2024-а е поредната изключително активна творческа година за Миро. През април той направи впечатляващ концерт в зала „Арена София“. Музикалното събитие беше кулминацията на турнето му Best Of, което стартира през 2023-а. „Бягаме“ и „Любов като небе“ пък са двете нови песни на Миро от 2024-а, които ще бъдат част от новия му албум.

Миро е Мирослав Костадинов - автор, продуцент и изпълнител на над 23 достигнали номер 1 песни в България. 
През годините той е носител на редица награди в страната и чужбина. На Годишните музикални награди на БГ радио 2024 Миро беше избран за БГ Изпълнител, а дуетът му с Мария Илиева „Ако утре няма днес“ спечели в категорията БГ Комбинация.
През 2009 е отличен с награда и статуетка за “Губя контрол когато“ на MAD Video Music Awards’09 в Атина. А през 2010-та песента става „Хит на десетилетието“, избрана от слушателите на „Дарик радио“.

Участвал е в „Златният Орфей” през 1995 година (с презимето си Димов) и е един от победителите в същата година.
Той е единственият към момента български артист, признат за изпълнител на годината в поп и поп-фолк музиката, при това в една година - Годишни музикални награди на БГ радио и на „Планета” ТВ.
Миро е ментор и победител в десети сезон на най-гледания музикален телевизионен формат „Гласът на България“ по bTV. Неговият отбор взе две от трите първи места и титлата „Гласът на България” за Надежда Ковачева.

Trinity са Славина Калканджиева, Миглена Русева и Божана Спасова.

SoulBmoll са Момчил Косев (китари, вокали и аранжименти), Александър Васев (клавири), Виктор Викторов (барабани), Емилио Мархолев (бас китара), Христо Нейчев (китара), Мартин Бодуров (тромпет, хорн), Иван Йорданов (саксофон, флейта)

Гледайте най-новия ни подакст ''Красивата част от живота''.