Нина Николина с нов албум “JAZZ & TRADITIONS VOL.2“ и концерт на 27 януари в Sofia Live Club 

  • Сподели:
Нина Николина с нов албум “JAZZ & TRADITIONS VOL.2“ и концерт на 27 януари в Sofia Live Club 

На 27-и януари Нина Николина ще представи в Sofia Live Club новия си концертен албум “JAZZ & TRADITIONS VOL.2“. В двучасовия концерт Нина Николина ще изпълни: обичаните от публиката песни от първия и концертен албум, песните от новия албум и хит синглите „Ти“, „Тебе да вземем“ и „Сън“ в нов аранжимент.

В кратка форма, с намигване,  изпълнителката ще “преведе“ от далектите,  митове, легенди, хумористични текстове. Нина Николина LIVE не е традиционен концерт, а цялостен разказ за традициите и душевността на българина. 

На сцената ще се качат и: Калин Вельов  барабани и перкусии, Мартин Ташев тромпет и вокал, Мирослав Турийски клавишни, Таня Първанова вокал. 

Албумът “JAZZ & TRADITIONS VOL.2“ с 9  композиции е многообразен, като съчетава песни от различни области на страната.    
В албума се срещат традиция и съвременност, музикално  съчетание на автентичен български фолклор с етно и джаз елементи. Освен затрогващите песни “Зайди, зайди“, „Йовано, Йованке“ и др., в албума са включени и хумористичните –„Заспала е баба Дора“, „Цонке ле, чушко червена“, „Петрунка“, „Ерген деда“.

Аранжиментите са на Калин Вельов, Мартин Ташев, Мирослав Турийски, Ясен Велчев, Нина Николина. 
След концерта на 27-и януари, албумът “JAZZ & TRADITIONS VOL.2“ ще е наличен във всички дигитални платформи.

Заповядайте, на един концерт с неподражаем стил - Нина Николина “JAZZ & TRADITIONS VOL.2“, на  27 януари, 20 ч. , Sofia Live Club.     
Билети в мрежата на Ивентим и на входа на Sofia Live Club в деня на концерта