Опра и Адел в един специален разговор

  • Сподели:
Опра и Адел в един специален разговор

Когато през 2012 г. Адел спечели седем награди Грами за албума си "21", Опра написа в Twitter, че това е годината на Адел. Сега, с очакване на излизането на четвъртия ù албум, 2021 г. се очертава като поредната година, в която Адел притежава плейлисти по целия свят - и Опра е готова да я разпита за историите зад музиката.

В неделя, 14 ноември, Опра и Адел ще седнат една срещу друга за един интимен разговор, относно трансформирания живот на изпълнителката и предстоящите теми, които се разкриват в албума ù "30". Първото телевизионно интервю на Адел ще се проведе в розовата градина с изглед към Тихия океан в дома на Опра в Монтесито.„Това бе моето пътуване през най-бурния период от живота ми", каза Адел за албума.


Концертът Adele One Night Only ще бъде излъчен тази неделя, 14 ноември. Пет дни преди официалното излизане на новия ù албум, ще можем да чуем песни от бъдещата музикална изповед.
Ще бъде изпълнена и класиката "Hello", която е гледана близо 3 милиарда пъти в YouTube."Тази песен беше моето начало, опитвайки се да намеря себе си. Това беше истинска ода за по-малката ми версия мен. Това е песен, с която казвам, че все още съм тук. Все още съществувам."


Сред специалните гости в публиката ще видим: Гейл Кинг, Габриел Юнион, Дуейн Уейд, Дрейк, Сет Роугън, Сара Полсън, Холанд Тейлър, Тайлър Пери, Кери Уошингтън, Трейси Елис Рос, Мелиса Маккарти, Ванеса Брайънт, Джеси Тайлър Фъргюсън, Лесли Одом младши, Лизо, Елън Дедженеръс, Крис Дженър, Никол Ричи, Джеймс Кордън и Ава Дюверней. 
Бившият съпруг на Адел - Саймън Конеки, синът им Анджело, както и настоящият ù партньор Рич Пол, също са били част от шоуто, за да подкрепят и аплодират.

В тази ексклузивна визуализация за предстоящата специална програма на CBS Adele One Night Only, 15-кратната носителка на Грами обяснява защо е избрала да направи своето завръщане именно пред обсерваторията Грифит в Лос Анджелис. 


„Ще чуете много по-стари песни, а след това и четири нови. Да бъда в Лос Анджелис, където трябваше да се възстановя от всичко, което се случи в живота ми през последните няколко години. Това бе идеалният момент.
Избрах да направя завръщането си по този начин, за да отпразнувам колко специален беше процесът по създаването му.
Ще изглежда наистина елегантно, а след това ще разкажа куп мръсни вицове. Това ще бъде нещо като камшичен удар за публиката",
сподели Адел на водещата, която интервюира поп звездата за двучасовото издание този уикенд.