Отключваме вратата към страха с ''Нощна смяна във Фреди'' през октомври само в кината

  • Сподели:
Отключваме вратата към страха с ''Нощна смяна във Фреди'' през октомври само в кината

Помислете отново, преди да се оплачете от работното си място...

Някои хора просто нямат късмет и попадат на най-лошите работни места. Този октомври се срещаме с Майк, който не просто не харесва новите си колеги, а направо е ужасен от тях...

Предстоящият филм Нощна смяна във „Фреди“ е адаптация на любимата хорър видеоигра, в която играчите се опитват да оцелеят през нощта, защитавайки се от обладани аниматронни обитатели на пицарията на мечока Фреди. Зад обещаващата продукция стоят продуцентът на хитовете Черният телефон и М3ГАН Джейсън Блум и създателят на видео играта Скот Каутон.

Нощна смяна във „Фреди“ ни кани в сърцето на някогашната любима детска пицария, която се превръща в царство на терора след настъпването на нощта. Когато светлините угаснат, аниматронните обитатели се събуждат, а всеки от тях крие своята зловеща тайна. Нищо неподозиращият Майк, който с лекота приема работа като охранител в заведението, навлиза в света на чудовищните опасности и мистериите, които се крият зад затворените врати, разкривайки кошмарната истина, която феновете на играта обикнаха и от която се страхуват. 

Със своите майсторски изработени визуални ефекти, смразяващ звук и постоянно напомняне за предстояща гибел новият трейлър предлага вълнуващ поглед към сковаващата продукция. А видеото е само бегъл поглед към хоръра, който ни очаква... 

В ролята на Майк влиза известният с ролите си в хитовете Пътуване до центъра на Земята и Игрите на глада Джош Хъчeрсън, а големите „звезди“ на Нощна смяна във „Фреди“ – четирите аниматронни кукли Фреди, Бони, Чика и Фокси, са реализирани на екрана от създадената от легендарния Джим Хенсън компания за специални ефекти Jim Henson’s Creature Shop.

Режисьор на Нощна смяна във „Фреди“ е Ема Тами (Blood Moon), която е и сценарист заедно със Сет Къдбек (Mateo) и създателя на франчайза Скот Каутон.

Продуценти са Джейсън Блум и Скот Каутон, а в ролите са Джош Хъчерсън, Елизабет Лали, Кат Конър Стърлинг, Пайпър Рубио, Мери Стюарт Мастерсън, Матю Лилард и др. 

Започваме Нощна смяна във „Фреди“ от 27 октомври само в кината.