Правим си селфи с Прешъс Уилсън в София

  • Сподели:
Правим си селфи с Прешъс Уилсън в София

Специален селфи кът в стила на прочутия нощен клуб в Ню Йорк „студио 54“ правят в столичния клуб „Ялта“ за двете партита на годината. Там желаещите ще могат да си направят селфи с диско кралицата Прешъс Уилсън на 17 ноември.

Звездата на група „Иръпшън“ ще се качи на сцената след 22 часа, за да изпълни някои от най-големите си хитове начело с „Еднопосочен билет“. Партито ще дирижира DJ Дими, а балет Expose ще танцуват в стил 70-те и 80-те години.

Диско музиката съществува много преди компютрите. Тя носи чувство, радост, много по-различно от днешната музика. Много различен свят. Тя е просто щастие, без значение как се чувстваш в този ден. Ако се чувстваш депресиран, си пускаш песен от 70те и тя мигновено повдига духа ти. Оказва влияние на емоционалното ти състояние. Именно заради човешкия елемент, оказва толкова дълготрайно влияние“, споделя Прешъс Уилсън, която пристига със своя мениджър. Все още звездата не е решила дали ще доведе порасналата си дъщеря, с която живеят в Лондон.

За разлика от нея Саманта Фокс пристига със съпругата си, която е и неин мениджър и балет. Сексбомбата на 80-те, чийто лик грееше от плакати по целия свят е поръчала за вечеря меню преди шоуто си на 24 ноември в клуб „Ялта“, което включва шопска салата, кьопоолу и българско червено вино. Британската певица ще изпее на живо най-големите си хитове, както и някои от новите си песни, включени в предстоящия й албум.

Преди нея на сцената в клуб „Ялта“ ще се качи Ирина Флорин с групата си, за да изпълни в нов ремикс вариант  с хитове като „Цвят лилав“, „Мога, „Докога“ и „Пътуване“.  Очаква се на партито да се появи и актьора режисьор Мариус Куркински, който участва в песента и клипа „Пътуване“, един от най-големите хитове на 90-те години у нас.

DJ Глория Петкова е домакин на „Диско Дивас“ с нов сет, включващ хитове на някои от най-големите жени -изпълнителки на диско музика в света.

Поради големия интерес към двете партита „Ретро парти“ на 17 ноември и „Диско Дивас“ на 24 ноември в столичния клуб „Ялта“ от днес се пускат в продажба допълнителни двойни билети, които осигуряват достъп и до двете събития.