Представяме ви: No more many more

  • Сподели:
Представяме ви: No more many more

No more many more” e група, сформирана от няколко музиканти от различни банди. Това са Методи Кръстев (фронтмен на група Скре4), Радослав Гергов – Радула (един от финалистите на първото издание „Гласът на България“), Камен Александров (китарист в „Скре4“), Иво Иванов (басист), Петър Александров (барабанист) и DJ Юри Аначков (студент по тонрежисура). В този си състав групата вече има готови аранжименти на 12 песни, като в момента работи и върху още 5.

Първият им сингъл  „Тук някъде“ се появява миналата година и остава повече от 30 седмици в челните десет на класацията „Каменица Топ-40“ по радио „Z-Rock”. Групата самопродуцира заснемането на клип към парчето, за който си построяват сами декор в апартамента на DJ Юри Аначков.
 
Вторият сингъл на групата излиза през декември 2013 със заглавие „Двете ни страни“ и засега може да се чуе в ефира на „Z-Rock” и радио „София“.

Идеята за третата записана песен „Бомба на стената“ се заражда, след като Методи попада на документален филм за хора, които рисуват графити. Текстът и музиката на песента са вдъхновени изцяло от кадрите от филма, които впоследствие са монтирани като видео към песента. Материалът за видеото е предоставен от човек, пожелал да остане анонимен. Във видеото няма допълнителен монтаж на кадри, заснети специално за музикален клип.

Въпрос на гледната точка на зрителя е да прецени дали това е вид бунт, дали е просто хулиганска постъпка или това са артисти, търсещи изява...

Представяме ви: No more many more
Представяме ви: No more many more