Преоткриваме колко съкровено може да бъде едно ''Желание''

  • Сподели:
Преоткриваме колко съкровено може да бъде едно ''Желание''

Новият трейлър ни пренася в едно магическо място с внушителния глас на Керана.

По повод своята предстояща 100-годишнина, на 24 ноември майсторите на вълшебства Дисни, създателите на редица от най-успешните и емблематични анимации, сред които и една от най-популярните за всички времена Замръзналото кралство, ни готвят нов свят, ново приключение и нова героиня, която обещава да бъде още по-вдъхновяваща и обичана. 

Желание ни отвежда в невероятното Кралство на желанията Розас, където всички мечти се сбъдват. Там ни очаква 17-годишната Аша – неуморим оптимист с остър ум, която е искрено загрижена за добруването на нейната общност. Когато, в момент на отчаяние, Аша отправя горещо желание към небесата, на нейния апел отговаря космическа сила – малка топка от неизчерпаема енергия, наречена Звезда.

Заедно те ще се изправят срещу страховити врагове, за да опазят кралството и да докажат, че когато човек, изпълнен с кураж, се свърже с магията на звездите, могат да се случат чудеса и желания се сбъдват.

В наситения с умилителен хумор трейлър чуваме въздействащия глас на Керана, която влиза в ролята на също така неподправената и изпълнена с емоция Аша. Тя създава групата „Керана и космонавтите“ и продължава да се отличава на българската музикална сцена с непреклонната си отдаденост, талант и артистичност.

Енергията и живота, които Керана вдъхва на своята героинята Аша, ехтят толкова силно, че образът става чисто неин по един особен и очарователен начин. Новото видео ни запознава и с крал Магнифико – о, да – един наистина хубав крал – който ще бъде озвучен от обичания актьор и музикант Орлин Павлов. 

Режисьори на Желание са Крис Бък (Замръзналото кралство) и Фоун Вийрасънторн (Рая и последният дракон), по сценарий на Дженифър Лий (Замръзналото кралство), Алисън Мур (Демоните на Да Винчи) и Крис Бък. Продуцент е Питър Дел Веко (Замръзналото кралство 2) и Хуан Пабло Рейес (Енканто).

Желание увековечава история със 100-годишна традиция от 24 ноември само в кината на 2D и 3D.