Приятелство като никое друго в „Бъгнатият Рон“

  • Сподели:
Приятелство като никое друго в „Бъгнатият Рон“

На 22 октомври забавната и вълнуваща анимация „Бъгнатият Рон“ ще ни запознае със срамежливото и непохватно момче Барни, което мечтае за Би Бот – революционно технологично устройство, което се превръща в най-добрия ти приятел, веднага щом го извадиш от кутията. Проблемът е, че когато Барни най-накрая получава своя дигитален другар Рон, той се оказва леко бъгнат.

Изключително забавен и пъстър, новият трейлър на „Бъгнатият Рон“ ни потапя в неподправената атмосфера на изпълнената с много приключения и хумор трогателна, аналогова история на Барни и Рон, които ще открият, че в света на дигиталните технологии и комуникация, да бъдеш различен е точно това, от което едно истинско приятелство има нужда.

Ще успее ли това нестандартно приятелство да оцелее? Колко е важно да си в крак с модата и да си снабден с най-новите достижения на технологията? И какво се случва, когато едно момче е поставено пред избора – ред или бъг в системата? Отговорите ще открием с „Бъгнатият Рон“ само в кината през октомври.

https://www.youtube.com/watch?v=Lxntj4dO9lM

 

За филма:

Представете си устройство, което е най-бързата, модерна и сложна машина на света. А ако то не е просто устройство, а най-добрият ви приятел? Запознайте се с Би Бота, който е мечтата на всяко дете, включително и на Барни – срамежливо момче, което среща проблеми в общуването със своите връстници в училище. Когато за рождения си ден Барни най-накрая получава мечтания ходещ и говорещ дигитален другар, той се оказва малко по-различен от останалите роботи. Въпреки трудностите Барни и Рон откриват път един към друг, а пътешествието им ще трогне и разсмее малки и големи.  

Режисьори на „Бъгнатият Рон“ са Сара Смит („Тайните служби на Дядо Коледа“) и Жан-Филип Вайн („Колите 3“, „Добрият динозавър“). Ко-режисьор е Октавио Родригес („Тайната на Коко“), а сценаристи са Сара Смит и Питър Бейнан („Тайните служби на Дядо Коледа“). Продуцент е Джули Локархт („Овцата Шон: Филмът“).