Разбулваме сенките с ''Карти на смъртта''

  • Сподели:
Разбулваме сенките с ''Карти на смъртта''

Ако нарушиш правилата, бъди готов за последствията...

Тази пролет се подготвяме за смразяваща игра, защото съдбата раздава най-жестоката си ръка с Карти на смъртта от 10 май само в кината. Създателите на този завладяващ хорър Спенсър Коен и Анна Халберг заплитат страховита и изпълнена с напрежение и терор история, която излиза извън пределите на познатото и поразява зрителите както никога досега.

В Карти на смъртта група приятели безразсъдно нарушава свещеното правило за гледане на Таро – никога не използвай чужда колода – и неволно отприщва злокобна сила, заключена в прокълнатите карти. Когато завесата между мистичното и земното се разкъсва, героите се оказват впримчени в мрежата на съдбата и са принудени да се изправят срещу ужасяващите последици от действията си. Зловещите Карти на смъртта крият пророчество, което ги вкарва в безмилостна надпревара с времето и настъпващия мрак.

С нарастването на напрежението границата между свръхестественото и реалността се размива, а участниците се борят за живота си, изправени пред фаталната гибел, която всячески се стреми да ги погълне.
Първият трейлър на Карти на смъртта ни хвърля директно в смразяващия разказ и умело улавя зловещата атмосфера и ескалиращото напрежение. Кадрите задават тон за едно неземно преживяване и обещават зрелищен спектакъл, изпълнен с неизвестност и стряскащи моменти. 

Режисьори и сценаристи на Карти на смъртта са Спенсър Коен (Extinction, Moonfall) и Анна Халберг (Непобедимите 4), а продуценти са Лесли Моргенщайн, Елиса Копловиц Дътън и Скот Гласголд. Изпълнителни продуценти са Андрю Пфефър, Скот Щраус, Анна Халберг и Спенсър Коен. Актьорският съств включва Хариет Слейтър, Ейдън Брадли, Авантика и Джейкъб Баталон.

Поемаме последния си дъх с Карти на смъртта от 10 май само в кината.