Рут Колева и акустиката в „Moving On”

  • Сподели:
Рут Колева и акустиката в „Moving On”

Видеото на акустичната версия е заснето в Националната галерия

Moving On, актуалният хит на Рут Колева излиза в акустичен вариант. Проектът на „интимната“ версия изненада меломаните веднага след зашеметяващото участие на Рут по време на A to Jazz Festival. 

Последната спирка на международния музикален форум бе в България, а концертът на Рут Колева бе аплодиран от над 15 000 души в публиката. Българката събра овациите и на носителите на Грами - Snarky Puppy, които определиха стейджа й като „блестящ“.

Сега на ход е акустичната версия на Moving On и алюзията за интимна лятна романтика, която създава. 

Видеото е заснето в Националната галерия в София-привилегия, дадена на много малко артисти. Уникалната атмосфера на мястото, музикалната тема на песента и хипнотизиращия глас на Рут впечатлиха и чуждестранните медии, които излязоха с изцяло положителни ревюта и за двата варианта на Moving On.

Оригиналната версия на Moving On излезе на музикалния пазар преди месец, разпространявана от „Орфей мюзик“, изключителен лицензиант на WARNER MUSIC INTERNATIONAL. 

Текстът е на Рейчъл Роу, която пише и музиката, в тандем с Георги Линев- Kan Wakan. В акустичния вариант, към артистичния екип се присъединява и Филип Александров - Fingertone и неговото уникално пиано, а уникалния костюм на Рут във видеото е дело на Василен Милков.