Съкровените мечти се сбъдват с желание

  • Сподели:
Съкровените мечти се сбъдват с желание

Пожелайте си нещо!

Този ноември представете си място, където желанията се сбъдват – където съкровените мечти се превръщат в реалност. Ами, ако това място наистина съществува? Ненадминатите майстори на анимационните приказки Дисни отбелязват своята 100-годишнина с Желание – епичен музикален филм, вдъхновен от изключително богатата историята на студиото, търсещ отговор на въпроса „Каква е истината за появата на звездата, към която толкова много герои, а и ние самите, отправяме желанията си?“.

Желание ни отвежда в невероятното Кралство на желанията Розас, където всички блянове се сбъдват. Там ни очаква 17-годишната Аша – неуморим оптимист, с остър ум, която е искрено загрижена за добруването на нейната общност. Когато, в момент на отчаяние, Аша отправя горещо желание към небесата, на нейния апел отговаря космическа енергия – малка топка от неизчерпаема енергия, наречена Звезда. Заедно те ще се изправят срещу страховити врагове, за да опазят кралството и да докажат, че когато човек, изпълнен с кураж, се свърже с магията на звездите, могат да се случат чудеса и желания да се сбъднат.

Първият трейлър на Желание ни запознава с жизнерадостната Аша, с нейния верен другар – палавото козле Валентино, с игривата Звезда на желанията и с кроящия пъклени планове, могъщ владетел на Розас – крал Магнифико. Ставаме свидетели на изключително красивия вълнуващ свят на тази уникална, изпълнена с много музика и хумор вълшебна история, която може да бъде създаден само и единствено от Дисни. 

Режисьори на Желание са Крис Бък (Замръзналото кралство) и Фоун Вийрасънторн (Рая и последният дракон), по сценарий на Дженифър Лий (Замръзналото кралство), Алисън Мур (Демоните на Да Винчи) и Крис Бък. Продуцент е Питър Дел Веко (Замръзналото кралство 2) и Хуан Пабло Рейес (Енканто).
Желание се сбъдва от 24 ноември само в кината на 2D и 3D.