September FUN'k Festival с първо издание в България

  • Сподели:
September FUN'k Festival с първо издание в България

Четири мащабни сцени ще зарадват меломаните в края на септември
Най-добрите групи и изкушаващи фестивални елементи привличат публика на September FUN'k Festival
 
След бурния фестивален живот това лято, September FUN'k Festival е готов да закрие сезона повече от зашеметяващо. За пръв път в България почитателите на качествената музика ще усетят какво е да слушаш фънк, диско, дъб, денс електро и още множество свързани стилове… И всичко това на живо, на 4 мащабни сцени в 3 дни. 

September FUN'k Festival  ще разтърси The Purgatory („Чистилището“, ул. „Индустриална“ 7 в София), на 29, 30 септември и 1 октомври.
Многожанровата концепция на събитието се развива пилотно за страната ни, а в основата на идеята е Иван Вълков, дългогодишният организатор на легендарния  Spirit of Burgas. 

„Много различен, много мащабен е September FUN'k Festival – споделя Иван Вълков.  – Реално по време на фестивала бийтът няма да спира на нито една от сцените, което е уникалното за това събитие. Няма да има паузи между парчетата, а настроението „ще върви“ плътно нагоре. Идеята е с едно такова изживяване да се завърши летният фестивален сезон, а гаранцията за незабравими моменти е стопроцентова.“ 

Ивент пространство ще се раздели на четири музикално обособени части: FUNk zone – с концерти на живо; IVAN'S  TERRIBLE DISCO zone – с класическо и фънки диско; MUSICOLOGY zone с DJ сетове с фънк и хип-хоп с куратор Мартен Роберто и JAZZTRONICA zone – с денс електронна музика с фънк, дъб, бразилиан, с куратор Mr. Moon. Засега организаторите не издават конкретни имена на артисти, но обещават това да се случи съвсем скоро със заявката, че те ще са по-добрите от най-добрите. 

Публиката ще има възможност да усети качествената фестивална култура в пълните три дни или да избере конкретен ден от September FUN'k Festival. Феновете отбелязват като изключително удобство възможността билетите да се купуват на място на събитието, без предварителен ангажимент. (Цената за билет е 22 лева.)  

Изкушаващ е и друг фестивален елемент, който със сигурност ще превърне September FUN'k Festival от очаквано в любимо събитие. На място посетителите, които желаят, ще имат възможност да получат професионален грим и прическа или да наемат костюм, което визуално и тотално ще ги потопи в атмосферата на фънка и диското от най-добрите им години.

September FUN'k Festival
29.09, 30.09 и 01.10. 2023 г.
The Purgatory („Чистилището“, ул. „Индустриална“ 7 в София)