SkyShowtime обявява богата колекция от сериали и филми, преди услугата да стартира на шест нови пазара в Централна и Източна Европа

  • Сподели:
SkyShowtime обявява богата колекция от сериали и филми, преди услугата да стартира на шест нови пазара в Централна и Източна Европа

Новата европейска стрийминг платформаще бъде достъпна от 14-и декември в България, Босна и Херцеговина, Словения, Сърбия, Хърватия и Черна гора
SkyShowtime предоставя качествено съдържание, като предлага разнообразна селекция от невероятни забавления – включително първокласни холивудски филми и ексклузивни нови сериали от най-големите студия в света – на отлична цена.

Стартът на платформата у нас следва дългоочакваното навлизане на SkyShowtime в Дания, Норвегия, Финландия и Швеция през септември, както и в Нидерландия и Португалия през октомври.

Клиентите на седемте пазара в Централна и Източна Европа ще имат достъп до ексклузивни телевизионни премиери на филми от Universal Pictures и Paramount Pictures, нови и ексклузивни игрални сериали, детско и семейно съдържание и селекция от емблематични библиотечни заглавия, както и пълни колекции от Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios и Peacock – всичко това на едно място.

SkyShowtime ще предлага и местни оригинални програми, документални филми и специални предавания от своите пазари.

SkyShowtime ще включва хиляди часове качествено забавление за цялото семейство и ще бъде дом на богат избор от най-очакваните сериали и филми в света. От момента на стартиране, местната аудитория ще има достъп до разнообразна селекция от сериали и филми, включително: 1883, 1923, A Friend Of The Family, Ambulance, American Gigolo, Blocco 181, Halo, Law & Order Season 21, Let the Right One In, Mayor Of Kingstown, Marry Me, Pitch Perfect: Bumper in Berlin, Sing 2, Star Trek: Strange New Worlds, Super Pumped: The Battle for Uber, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Hanging Sun, The Midwich Cuckoos, The Northman, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy и Yellowstone.

Новите сериали, които ще се предлагат в SkyShowtime през следващите месеци, включват някои от най-очакваните и големи заглавия: Funny Woman, Ripley, Rabbit Hole, ThreeWomen и A Town Called Malice.

Освен това, SkyShowtime е домът на новите хитови филми на Universal Pictures и Paramount Pictures, които ще бъдат достъпни в платформата след излизането им по кината. Новите филми, които ще се предлагат в SkyShowtime, включват: Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Bad Guys and The Black Phone. Други блокбастъри, които ще бъдат достъпни в услугата, включват Redeeming Love, Downton Abbey: A New Era и Belfast. 

Главният изпълнителен директор на SkyShowtime Монти Сархан сподели:

„Изключително сме развълнувани да представим SkyShowtime в Централна и Източна Европа. Знаем, че нашата невероятна селекция от сериали и филми – и всичко това на невероятна цена – ще развълнува потребителите на тези нови пазари, точно както сред абонатите в скандинавските страни, Нидерландия и Португалия. Невероятно удовлетворяващо е да се види вълнението около всички лансирания на SkyShowtime.“

Габор Харсани, регионален генерален мениджър на SkyShowtime за Централна и Източна Европа, сподели:

„SkyShowtime предлага избор от невероятно съдържание. Горди сме, че предоставяме на зрителите в Централна и Източна Европа нов и ексклузивен достъп до най-новите сериали и филми от нашите емблематични и световноизвестни студия. Радвам се, че това премиум предложение от световна класа най-накрая пристига в нашия регион.“
SkyShowtime ще се предлага директно за потребителите през уебсайта: www.skyshowtime.com и през приложението SkyShowtime на устройства с Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google TV и LG TV.

В Босна и Херцеговина, Словения, Сърбия, Хърватия и Черна гора, SkyShowtime ще се предлага срещу 5,99 евро на месец. В България услугата ще бъде достъпназа 3,99 евро на месец.

SkyShowtime ще разшири дейността си в Албания, Косово, Полша, Румъния, Северна Македония, Словакия, Унгария и Чехия през февруари 2023 г.