SOFIA LIVE FESTIVAL с номинация за престижните награди European Festival Awards

  • Сподели:
SOFIA LIVE FESTIVAL с номинация за престижните награди European Festival Awards

SOFIA LIVE FESTIVAL отново бе високо оценен от европейската културна общност. След като за първи път български фестивал е поканен да стане член на “Европейската асоциация на фестивалите”, сега летвата скочи още по-високо. 

SOFIA LIVE FESTIVAL получи номинация за най-престижните фестивални награди в Европа - European Festival Awards, в категория „най-добър нов фестивал“. 

„Толкова сме щастливи, горди, мотивирани, вдъхновени и БЛАГОДАРНИ! Защото има смисъл. И целият труд, любов и всичко, което нашият малък, скромен екип влага денонощно в тази идея, се забелязва и оценява. Чувството е страхотно.
Благодарим на всички артисти, зрители и партньори за това, че ни вярват и ни подкрепят!“ – споделя Рут Колева, съорганизатор и създател на SOFIA LIVE FESTIVAL.

Публичното гласуване за 12-ото издание на European Festival Awards вече е отворено! Всеки може да подкрепи любимия си фестивал, като даде своя глас тук:https://www.surveymonkey.com/r/efavoting2022

От създаване си през 2009, European Festival Awards e посветен на това да оцени и отпразнува колективните постижения на най-любимата индустрия на континента - музикалната.

Със своите 16 категории, наградите са начин да се оценят постиженията на организаторите в тази сфера и отличи фестивалите и личностите, които продължават да разчупват статуквото откъм здраве и безопасност, социално съзнание и устойчиво развитие.

SOFIA LIVE FESTIVAL е част от културния календар на столицата и получава пълна подкрепа от Министерство на културата.