Sofia Summer Fest приключва с благотворителен търг

  • Сподели:
Sofia Summer Fest приключва с благотворителен търг

Sofia Summer Fest ще приключи на 30 септември с автобиографичния стенд ъп спектакъл на Део. Веднага след него, от 20:45 часа, ще се проведе благотворителен търг с част от мебелите на фестивала, предоставени от „Мебели Виденов“. Събраните средства ще бъдат дарени на „Дом на ветераните на културата и изкуствата“.

Сред мебелите, избрани за наддаването, е и специалният диван “Болоня”, на който цяло лято се събираха автографите на артистите участвали в програмата на летния фестивал на София. Сред сложилите подписа си са – Графа, Миро, Максим Ешкенази, Михаела Филева, Бойко Кръстанов, Ваня Щерева, Боби и Заки, Живко Петров, Стефания Колева, Здрава Каменова, Богдана Трифонова, Влади Въргала, Лилия Маравилия, Явор Бахаров и много други.

„От дълги години помагаме на този дом и правим различни инициативи, защото артистите заслужават. Благодарим на нашите партньори от “Мебели Виденов“, които подкрепиха идеята и съм сигурен, че търгът ни ще е успешен“, споделя Борислав Чучков, един от организаторите на Sofia Summer Fest.