„София Моно“ започва утре с Николай Урумов

  • Сподели:
„София Моно“ започва утре с Николай Урумов

Единадесетото издание на фестивала "София Моно" 2021 ще стартира на 3 юни с моноспектакъла на Николай Урумов – “Лалугер”, който е сред акцентите в програмата на събитието. Изигран над 200 пъти oт създаването си, прекрасният спектакъл в момента не може да се види никъде другаде и за радост на феновете ще се представи ексклузивно в рамките на фестивала. „София Моно“ трябваше да започне на 1 юни с мюзикъла “Алиса в огледалния свят” на Бон Бон, но поради лошата прогноза за времето е с нова дата - 7 юни, от 19:30 ч. в парка на Военна академия. Закупените билети ще важат без презаверка.

През целия месец юни в парка на Военна академия в София, в рамките на фестивала, ще бъдат представени едни от най-хубавите, любопитни и любими на публиката моноспектакли и малки театрални форми. Новият моноспектакъл на Камен Донев - “Лекция 3 Възгледите на един учител за силата на словото”, биографичният на Александра Сърчаджиева - “На живо” и "Мистериите на Траките" на Драматичен театър “Любомир Кабакчиев” – Казанлък, са премиерните заглавия  тази година. В уютния парк на Военна академия, на открито, на специално построена сцена, ще се изявят още от най-обичаните от пубиликата актьори, сред които: Виктор Калев, Ненчо Илчев, Димитър Живков, Аня Пенчева, Мариан Бачев, Александър Кадиев, Тончо Токмакчиев, Кирил Ефремов, Яна Огнянова, Емануела Шкодрева, Васил Драганов, Кръстю Лафазанов и други. Децата от “Бон-Бон мюзик” ще представят не един, а два от вълшебните си мюзикъли, а по традиция ще има и кино вечер на открито с филм от програмата на Синелибри.

Всички събития (с изключение на детските) ще са с начален час 21:00 ч., а при влошаване на метеорологичната обстановка – можете да следите за актуална информация в събитието във Фейсбук.

 

Вижте актуалната програма на София Моно 2021:

3 ЮНИ - ,,Лалугер" - моноспектакъл Николай Урумов

5 ЮНИ – “Маргаритка” – детско представление от 18:00 ч.

6 ЮНИ – балетни спектакли на балет “Тиара” от 11:00 и 17:00 ч.

6 ЮНИ - ,,Закуска в Тифани "- киновечер

7 ЮНИ - „Алиса в Огледалния Свят“- мюзикъл за деца и с участието на децата от “Бон-Бон Мюзик” – от 19:30 ч. – нова дата

8 ЮНИ - “Жената е странно животно" - моноспектакъл Яна Огнянова

10 ЮНИ - ПРЕМИЕРА -,,Лекция  3 за силата на словото" - Камен Донев

11 ЮНИ - ,,Аз, досадникът'' - с Мариан Бачев, Александър Кадиев и други

13 ЮНИ - ПРЕМИЕРА - ,,Лекция  3 за силата на словото" - Камен Донев

15 ЮНИ - ПРЕМИЕРА - ,,На живо" - моноспектакъл Алекс Сърчаджиева

16 ЮНИ - ПРЕМИЕРА - "Мистериите на Траките" - спектакъл на т-р "Любомир Кабакчиев", гр. Казанлък

19 ЮНИ - ,,Преподавай трудно" - моноспектакъл на Яна Огнянова

20 ЮНИ - “Тя, той и още двама трима” - с Аня Пенчева, Тончо Токмакчиев,   Александър Кадиев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Тихомир Благоев

21 ЮНИ - ,,Мъжка Задушница" - моноспектакъл на Николай Урумов

22 ЮНИ - ,,Грамофонът” – моноспектакъл Виктор Калев

23 ЮНИ - “Котешката банда” – мюзикъл за деца с участието на децата от “Бон Бон мюзик” – от 19:30 ч.

28 ЮНИ - Магическият шоу-спектакъл на Ненчо Илчев - от 18:00 ч. – нова дата

29 ЮНИ - „Приятна жена в лоша компания“ - с участието нa Емануела Шкодрева, Павел Иванов, Васил Драганов и Кръстю Лафазанов

2 ЮЛИ - ,,Живак" - моноспектакъл на Димитър Живков – нова дата

 

Eдинадесетото издание на "София Моно" 2021 през юни ще посрещне ценителите на театралното изкуство в едно от най-прекрасните и магични места за театър на открито - в парка на “Военна академия Г.С.Раковски”. При провеждане на събитието ще бъдат спазени всички мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу COVID-19, както и процентното ограничение на допустимия брой зрители на спектаклите.

Фестивалът е част от Календара на културните събития на Столична община за 2021 г.”.