Sonata Arctica с акустичен концерт в София на 21 ноември

  • Сподели:
Sonata Arctica с акустичен концерт в София на 21 ноември

Все още има надежда за концертния живот през тази година! Sonata Arctica ни обещават едно незабравимо пътешествие сред акордите на акустични китари. Датата е 21 ноември, а мястото - клуб Music Jam в София.

Дълго ще се помни последния концерт на финландските мелодични титани Sonata Arctica в София през 2019 г. Последва принудителна пауза, в която бандата беше изключително продуктивна и влезе в студио, за да запише първия си акустичен албум. За да популяризира това издание, групата ще тръгне на турне, включващо 17 европейски страни.

Acoustic Adventures MMXXI‘ tour  стартира на 21 октомври в Швеция и точно месец по-късно, негова спирка ще е София. Официален съпорт на цялото турне са шведските надежди Eleine, които също ще се представят с акустичен сет. Безконцертната 2020-а се оказа творческа и за тях и през ноември излезе третия им дългосвирещ албум - Dancing In Hell, който бързо се изкачи до челните позиции на музикалните класации. За тяхното епично присъствие с хеви и мелодичен дарк метъл в София, ще се говори дълго.

Билетите за шоуто са вече в продажба на цени: 40 лв за етаж 1, като първите 100 билета са на промо цена 30 лв. Цената за местата на балкона е 60 лв.