''Тангра" закрива рок фестивал "Хоталич'' днес

  • Сподели:
''Тангра" закрива рок фестивал "Хоталич'' днес

Легендарната "ТАНГРА" закрива музикалното събитие днес

Рок фестивал "Хоталич" традиционно се провежда в последната седмица на август, организира се от Община Севлиево с подкрепата на "Идеал Стандарт - Видима" и привлича все повече фенове на качествената българска рок музика. 

Тази година 9-годишният севлиевец Павел откри фестивала с изпълнение на "Пак ще се прегърнем" на ФСБ и взриви публиката с "Черната овца" на "Ахат" - негова запазена марка.

Той застана рамо до рамо на сцената с музикантите от севлиевската група NEVER FOUND, открили фестивала миналата година. 
Веднага след тях прозвучаха авторските парчета на друга севлиевска група - CHEESE HEADS заслужено беше аплодирана от публиката, заради оригиналното си звучене, уникален стил и свежото си чувство за хумор. 

Нажежената сцена веднага след тях превзеха класиките OLD SCHOOL и доведоха феновете си до екстаз. Невероятен вокал, истински рок и енергия, която не просто извира с музика, а променя реалността. 

В тази нова реалност MONOLIT счупиха всички клишета с изпълнение на най-новите си парчета, като подариха на феновете си и любимите им хитове от предишни албуми. 

А кулминацията бяха свежарите от JEREMY, които миналата година пропуснаха фестивала, поради заболяване на член на групата, но сега компенсираха феновете си с многобройни бисове и се раздадоха докрай - извънземна музика, която отприщи емоции и ни пренесе в свят на съвършенство. 

Днес от 17:00 часа вторият фестивален ден ще открият музикантите от BROKEN, след тях ще чуем MB BAND и "Фабричен дефект" (Обратен ефект), а след това за първи път в Севлиево ще чуем "Остава". Легендарната "ТАНГРА" ще закрие петото издание на рок фест "Хоталич" - Севлиево'2022.