Тази Коледа ни очаква приключение като за последно с Котаракът в чизми 2 само в кината

  • Сподели:
Тази Коледа ни очаква приключение като за последно с Котаракът в чизми 2 само в кината

Дори и девет живота все някога свършват.

На 23 декември любимият на малки и големи безстрашен котарак Пух се завръща за нова шеметна авантюра в Котаракът в чизми 2. Макар и носител на всички познати елементи, които направиха героя и приключенията му толкова обичани и успешни, филмът на всепризнатото анимационно студио DreamWorks Animation ще предложи на зрителите в киносалоните нещо ново и различно от всичко, което сме виждали от приказната вселена на Шрек до момента. 

Новият трейлър на Котаракът в чизми 2 ни разкрива още любопитни подробности за предстоящите патила на Пух – изоставен ли е най-накрая от късмета, на който винаги се е уповавал и отново ли ще сътвори повече бъркотии, отколкото геройства? – потапя ни в изключително забавната атмосфера и в още по-голям степен представя размаха на уникалната визия на филма. 

Гледайте трейлъра тук.

В Котаракът в чизми 2 дръзкият разбойник Пух открива, че страстта му към опасността и пълната липса на инстинкт за самосъхранение са взели своя дан – той е успял  да профука почти всичките си девет живота, изгубвайки им бройката някъде по време на безчетните си странствания. В опит да си ги върне обратно, Пух се отправя на епично пътешествие в Тъмната гора, за да открие митичната Звезда на желанията.

Но само с един останал живот, Пух ще трябва да внимава къде стъпва, да се смири и да потърси помощ от бившия си партньор и противник – пленителната Кити Лапичката. Противно на тяхната трезва преценка, към мисията на Пух и Кити се присъединява дрипавия, бъбрив и представящ се за котка, несломимо жизнерадостен помияр Перо. Заедно, тримата герои трябва винаги да са една крачка пред недоброжелателните Златокоска и престъпното семейство на Трите мечки, „Големия“ Джак Хорнър и ужасяващия ловец на глави Големия лош вълк.   

Режисьор на Котаракът в чизми 2 е Джоел Крофърд и продуцирано от Марк Суифт, които са творческият екип, отговорен за хита на DreamWorks Animation Круд: Нова епоха. Изпълнителен продуцент е създателят и изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри.

Тази Коледа си подаряваме приключението Котаракът в чизми 2 от 23 декември само в кината на 2D и 3D.