Том Круз изпълнява най-опасната каскада в живота си в „Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа“

  • Сподели:
Том Круз изпълнява най-опасната каскада в живота си в „Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа“

Световната звезда надскача себе си в името на зрителите в кината

По думите на легендарния Стивън Спилбърг, миналата година Том Круз собственоръчно „спаси киноиндустрията“ със своя блокбастър Топ Гън: Маверик, който предизвика истински фурор сред критиката и зрителите и достигна впечатляващи висини в боксофиса. Хората се стекоха в кината, запленени от историята и впечатляващия размах на филма, създаден специално за големия екран.

Именно идеята за преживяването на публиката в киносалоните отличава Круз от повечето му колеги и го превръща в една от най-големите звезди на планетата. С всеки следващ филм той се стреми да предложи на зрителите нещо невиждано, а с предстоящата нова част от една от най-емблематичните и успешни филмови поредици – Мисията невъзможна, Круз надскача дори себе си. 

За дългоочаквания Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа, Том Круз изпълнява каскада, за която актьорът мечтае от дете и която е най-опасното нещо, което е правил до момента – скок с мотор от висока скала, преминаващ в бейс джъмп. Специално видео зад кадър разкрива умопомрачителните усилия, които Круз, екипът на филма, множество треньори, инженери и техници полагат в подготовката и реализирането на „може би най-голямата каскада в историята на киното“, замислена само и единствено в името на нашето незабравимо преживяване в кината този юли. 

В Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа миналото се завръща и поставя Итън Хънт (Круз) пред дилема със смъртоносни последици – дилема, която отпраща него и екипа му на най-опасната им мисия до момента, а успехът или провалът ѝ ще предреши кой ще контролира истината и представата за „добро и лошо“ за векове наред. Залогът е самото бъдеще!

Наред с Том Круз, в актьорския състав на Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа се  завръщат още Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби и Хенри Черни, в ролята на бившия директор на Агенцията за невъзможни мисии Юджийн Китридж. Към тях се присъединяват Хейли Атуел, Шей Уигам, Пом Клементиеф, Ейса Моралес, Роб Дилейни, Кари Елоуис, Индира Варма, Марк Гатис, Чарлс Парнел, Грег Тарзан Дейвис, Фредерик Шмид, както и българката Доротея Толева. 

Режисьор и сценарист на филма е Кристофър МакКуори (Обичайните заподозрени, Мисията невъзможна: Разпад), по телевизионния сериал, създаден от Брус Гелър. Продуценти са Том Круз и Кристофър МакКуори, а изпълнителни продуценти са Дейвид Елисън, Дейна Голдбърг, Дон Грейнджър и Томи Гормли. 

Приемаме Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа от 14 юли само в кината, IMAX и 4DX.