Тони Бенет и Лейди Гага с ексклузивно участие в MTV Unplugged

  • Сподели:
Тони Бенет и Лейди Гага с ексклузивно участие в MTV Unplugged

Тони Бенет и Лейди Гага са първите, които ще вземат участие в новия сезон на акустичната музикална поредица MTV Unplugged.

Дългоочакваният епизод, заснет по-рано тази година пред интимна публика в Ню Йорк, ще бъде излъчен на 16 декември в 21:00 ET в ефира на американската телевизия.

Сензационното дуо се събра за една необикновена вечер и представи за първи път някои от най-емоционалните дуети, включени в последния им общ албум Love For Sale.

Поощрената от музикалната критика колекция, издадена на 1 октомври от Columbia Records/Interscope, получи шест номинации за награда „Грами“, включително „Aлбум на годината“ и „Запис на годината“, което прави Тони Бенет най-възрастният артист в главните категориите на най-пристижните призове в музикалната индустрия.

Love For Sale е вторият и последен албум на Тони Бенет и Лейди Гага, следващ успешното им сътрудничество в албума Cheek To Cheek, издаден през 2014 г. Колекцията е посветана на композитора Cole Porter, на чието творчество Tони и Гага вдъхват нов живот.