Васил Найденов открива седмото издание на „Парк фест“ в Студентски град

  • Сподели:
Васил Найденов открива седмото издание на „Парк фест“ в Студентски град

От 13-ти до 16-ти юни парк „Студентски“ в столицата ще бъде домакин на седмото издание на „Парк фест“. Тази година фестивалът ще бъде открит от музикалната легенда на българската сцена – Васил Найденов. Както винаги, в програмата са включени имена на артисти от широк жанров спектър, така че публиката от всички възрасти да се чувства като у дома си на „Парк фест“. В рамките на четири дни доброто настроение ще дирижират със своите концерти още Стенли, Михаела Маринова и Боро Първи. Освен големите музикални звезди, на сцената на фестивала ще блестят и някои от най-ярките млади български изпълнители.

Една от вълнуващите атракции на фестивала ще бъде най-високото виенско колело, което някога е било поставяно в София – с височина от над 22 метра. Тази уникална забележителност ще предостави на посетителите невероятна гледка към града и Витоша, създавайки незабравими спомени.
Традиционно, „Парк фест“ ще бъде с целодневна програма, която ще предложи множество безплатни спортни и творчески класове, еко активности и забавления за малки и големи. Сред тях са и образователни занимания, които ще провокират младите умове с интерактивни научни демонстрации и експерименти. Арт базарът ще представи творби на родни автори и занаятчии, предлагащи уникални изделия и произведения на изкуството.

Очакват ви и множество семейни игри, след които със сигурност ще си тръгнете със скъп спомент и усещане за сплотеност. Специални предизвикателства за предвидени и за домашните любимци.
„Парк фест“ е с вход свободен, което го прави достъпен за всички и обещава да бъде незабравимо преживяване, изпълнено с радост, креативност и много усмивки. 

Следете всички новини около „Парк фест“ във Facebook & Instagram.