Васил от С. Македония и Виктория с концерт в Приморско

  • Сподели:
Васил от С. Македония и Виктория с концерт в Приморско

Васил Гарванлиев, който пя за Северна Македония на Евровизия 2021, и българската звезда Виктория ще изнесат съвместен концерт в Приморско довечера. Събитието ще започне в 21 часа на откритата сцена до Община Приморско. Концертът ще открие международния лагер “Primorsko Creative Camp 2021”, който събира на едно място представители на креативните индустрии в България и Европа.

Васил очаква с нетърпение концерта: “Българската публика е страхотна. Винаги ме посреща с много любов. Много се радвам, че ще мога да споделя сцената с Виктория. За мен тя е една от най-талантливите млади певици в Европа. Подготвили сме много музикални изненади, така че ще се радвам да се видим на 13-и август в Приморско.”

В концерта ще се включи финалистката от популярното телевизионно предаване “България търси талант” - Валериа Войкова, която ще изпълни обща песен с Виктория. Към музикалния спектакъл ще се присъедини и македоно-канадски композитор, музикален продуцент и пианист Давор Йордановски, както и унгарския композитор и артист Джони Палмър.

Виктория сподели, че очаква с нетърпение концерта в Приморско: “Миналата година направихме страхотен концерт в град Приморско. Това беше един от най-любимите ми моменти. Благодаря на Община Приморско и на д-р Германов, че толкова силно прегърнаха нашата инициатива. Приморско е много специален град за мен - тук снимах клипа към една от най-любимите си песни. Нямам търпение да се върна и да се срещна със страхотната публика тук”.