Видеото на „Вселена“ запечатва най-силните моменти от концерта на Графа на Националния

  • Сподели:
Видеото на „Вселена“ запечатва най-силните моменти от концерта на Графа на Националния

Новият сингъл на Графа „Вселена“ е възможно най-въздействащият саундтрак към  видео, което събира впечатляващи кадри от най-посетения концерт в историята на българската поп музика. Събитието, което се състоя на 30 септември 2023 на Националния ни стадион, донесе неповторима радост и силни емоции на над 20-те хиляди фенове, които присъстваха.

Повече от двайсет камери успяват да уловят мащаба на събитието - голямата дизайнерска сцена, мултимедийната сценография, осветлението, пироефектите и най-вече настроението и усмивките, които изпълненията на Графа предизвикват сред многобройната публика.

Песента „Вселена“ е включена в новия албум на Влади Ампов „Вековна гора“ и за никого не е изненада, че именно той е автор на музиката, текста и аранжимента ѝ. Във финалните щрихи на лириката се включва и Георги Касабов - NDOE. Вдъхновение за написването на „Вселена“ е съпругата на Графа - Мария. Изненадващо за красивата дама, Влади, с помощта на танцьорите си, я качва на сцената докато изпълнява песента. Този момент на обич и споделеност е най-емоционалната част от видеото.

Ех, че беше хубавооооо! Благодарим, че ни върна в тази незабравима вечер и празник за българската музика! Респект!“ е един от първите коментари под публикуваното в YouTube канала на Монте Мюзик видео. Режисьори на продукцията са Вито Бонев и Свилен Славов, които са се справили отлично със задачата да филмират и пренесат усещането от концерта в клипа.

След този феноменален успех на най-голямата ни сцена, всички се питат кой е следващият връх, който Графа ще изкачи. Докато узнаем, можем да се наслаждаваме на музиката и на песните от новия му албум „Вековна гора“, една от които е „Вселена“.