Задава се Капана Фест 2022 - Тази година с нова локация, изненади и свежи емоции

  • Сподели:
Задава се Капана Фест 2022 - Тази година с нова локация, изненади и свежи емоции

12-то издание на фестивала  ''Капана Фест''

Знаем че обикновено изпращате лятото с нас, но този път ще го посрещнем заедно и с разхлаждащи напитки  на тази необичайна за нас досега локация.

Ще започнем с нашата сцена „Капана", която ще е точно до античния Одеон на Филипопол и ще гарантира незабравимо музикално изживяване. Заедно с LALALAR (Turkey), Phuture Shock, Kan Wakan, и  REVERIE (USA) ще добавим фантастичен саундтрак към красотата на Пловдив, за което  ще ни помогнат  и: Tony A, Les Animaux Sauvages, Stefan Skill Kolev , Visitor Yan Q, Selector Stiliyan, JiJo, DJ TODD, Fingertone & Malik, Елен Кожухарова ELEN, Bloodrush,  Clavexperience, ЖЛЪЧ, Гена и специалните ни гости DreCat & Sage One the Wise (U.S.A)

На 24.06 ще бъде една специална петъчна вечер A Night for Boogie, посветена на Йордан Ставрев - Бирата а.к.а Ramsey Hercules. Той беше един от най-колоритните столични герои, меломан, колекционер на грамофонни плочи и продуцент на музика.

В негова памет заедно с бандата му Phuture Shock и доверените приятели по призвание DJ Skill, Visitor Q, selector Stiliyan, DJ Todd, Jijo ще създадем едно необичайно парти, което ще бъде последвано и от много други изненади.

По време на фестивала ще се радваме на освежаващи напитки, коктейли, street food предложения, както и емблематичната украса на Капана Фест, бар и лаундж зони, много зеленина и най- големият до момента Базар ''Капана''.

Този път в него ще вземат участие 110 участника с био и натурални храни, напитки и козметика, авторски изделия, модни марки , художници, бижутери, грънчари, дърводелци, занаятчии и дизайнери.

За Ваше удобство на всеки един от базарните щандове ще може да заплатите безконтактно.

Всичко това ще е подправено със свежа музикална селекция  благодарение на Stefan Skill Kolev (DJ Skill) и изпълваща душата зеленина.

Ще дадем всичко от себе си да направим това всеобщо забавление смислено, защото заедно с Нощ на Ангелите ще насочим вниманието ви към нещо, което ще ни направи по –добри и значими, а именно възможността да помогнем на дете и родителите му в нужда.

Каним всичките ни посетители и участници активно да се включат в групата Заедно за Бояна, като скоро ще ви разкажем в детайли, как още ще може да помогнете!

Ще има много за виждане и за разказване, защото Капана Фест 2022 ще е незабравим и пълен с изненади.

За да зарадваме и най-малките  посетители на ''Капана Фест'' заедно с Държавен Куклен Театър Пловдив ще дадем възможност на 160 деца да посетят безплатно две представления: ''Чук и Пук ''- 24 Юни от 18:00 и ''Приказни Бъркотии'' на 26 Юни от 18:00 – Безплатни талони ще се дават на касата на Куклен Театър Пловдив в дeня на постановките.