Десислава Чучулайн: "12 часа преди Коледа"

  • Сподели:
Десислава Чучулайн: "12 часа преди Коледа"

"12 часа преди Коледа" от издателство Orange books

Готови ли сте за пътешествие в един вълшебен свят?

"12 часа преди Коледа" е дебютният роман на младата българска авторка Десислава Чучулайн. Книгата е магическа история, която отвежда читателя на приключение през различни светове и измерения, за да им напомни какъв е истинският смисъл на празниците. Романът е насочен към всеки, който иска да се потопи в стойностна и смислено написана книга, която носи топлина и уют.

"12 часа преди Коледа" може да бъде намерена по книжарниците от 27 ноември, а официалното ѝ представяне ще се състои на 3 декември от 19,00 часа в бар Black Flamingo.

За книгата:

Някои вълшебни истории оживяват малко преди Коледа...

Златни символи засияват по ръбовете на една книга и това ще преобърне живота на няколко души...

Един книжар и една млада жена, отдавна изстинали към уюта на празниците, ще се отправят на пътешествие във времето, което ще предопредели не само тяхната съдба, но и Баланса на Реалността.

Някъде на Земята има тайнствена книга, която ги свързва, и макар те да не го знаят, дванайсет часа преди Коледа, страниците ѝ ще засияят, а по ръбовете ѝ ще изпъкнат мистериозни символи.

В търсене на своя нов Книжар Главната книга ще се телестранира на Земята и ще припомни на двама души кои са истински важните неща в живота. Шепа магьосници, катерица с глава на койот, призрак и един телепортер ще забъркат магории и смръкотии, за да притежават книгата. 

Но кой ще бъде избраният?

За Десислава Чучулайн:

Десислава Чучулайн е мениджър "Корпоративни комуникации" в голяма финансова институция. Работи предимно в областта на дигиталните комуникации.

Завършва бакалавър "Връзки с обществеността" в СУ "Св. Климент Охридски", а след това се дипломира като магистър Икономист със специалност Маркетинг в УНСС. Дълги години трупа опит в едни от най-големите PR и рекламни агенции в България. Реализира комуникационни кампании за редица световни брандове.

От четиригодишна обожава да рисува и за нейн късмет родителите ѝ я записват да кандидатства в първи клас в паралелка с разширено изучаване на изобразително изкуство. Приемат я и така прави първите си стъпки. Неин преподавател е художникът Панайот Панайотов.

Участва с картините си в множество национални и международни конкурси за детска рисунка и получава отличия за работите си. Още от най-ранна възраст развива въображението си и се научава да цени изкуството във всичките му форми.

Десислава Чучулайн: "12 часа преди Коледа"

Фотограф: Петър Хаджиколев