Гергана Димитрова: "Капсула на времето"

  • Сподели:
Гергана Димитрова: "Капсула на времето"

"Капсула на времето" от издателство AMG

"Капсула на времето" е лексикон по идея на влогъра и инфлуенсър Гергана Димитрова.

Това е луксозно и изцяло цветно издание, чудесно за подарък, съдържащо посвещение от авторката, думи за нея от близките ѝ хора, любими книги и уроци за живота, както и вдъхновяващи цитати. Може да се попълва от 35 души, а водещ е елементът на лично творчество.

Животът е прекрасен и изпълнен с приключения! Може би сега не вярваш на думите ми, но твоята лична "Капсула на времето" ще ти го докаже. Вече държиш в ръце най-мощното "оръжие", което ще ти помогне да развиеш всички умения, които имаш, и да сбъднеш целите и мечтите си.

Започни своето пътуване към себе си и се опознай. Как? Остави най-близките ти хора – семейство и приятели, да попълнят този личен лексикон, за да се видиш и през техните очи. Напиши за какво мечтаеш и провери докъде ще стигнеш.

Помни, че можеш всичко, просто вярвай в себе си, а ако някога не намираш сили да се бориш или мислиш, че не можеш, помни, че аз съм тук за теб и винаги ще бъда.

Вярвам в теб, в това, което си, и в целия потенциал, който имаш!

Разбира се, ако имаш нужда от съвет или просто да поговориш с някого, винаги можеш да ми пишеш лично съобщение във всяка социална мрежа, която имам!

Вечно твоя,

Гери

За автора

Гергана Димитрова е на 26 г., родена в Дупница в семейство на инженер и учител. Мечтае да бъде лекар и кандидатства медицина, но в последствие записва в ХТМУ със специалност "Органичен синтез“. От 2018 г. живее в гр. Пловдив. Има по-голяма сестра, Веселина, на 30 г.

Гери стартира своя YouTube канал на 02.01.2015 г., докато е все още студентка. В канала първоначално споделя видеа на тема красота и козметика, а по-късно добавя и такива за лайфстайл, забавни ситуации, влогове и др.

Любимите ѝ хобита са четене на книги, готвене, кино и пътувания.

Да помага на хората я прави щастлива. Още на 14-годишна възраст организира благотворителен концерт в гр. Дупница, който има за цел набиране на средства за деца със специални образователни потребности, а на 16 години започва да подкрепя организации в борбата с трафика на хора.

Заедно с деца от други градове играят постановки в страната, които имат за цел да запознаят тинейджърите с този проблем и да ги научат как да се предпазват.

Наградена е с медал за "Почетна личност на гр. Дупница“ от кмета на града
заради социалната ѝ ангажираност и множеството благотворителни дейности.

От дете тя обожава животните – имала е папагали, рибки, коте, зайчета, а от няколко месеца е стопанин на померана Алфа.