Хули Леонис: "Очевидната скрита истина за секса"

  • Сподели:
Хули Леонис: "Очевидната скрита истина за секса"

"Очевидната скрита истина за секса" от издателство "Апостроф"

С уникалния си стил на поднасяне на информацията в "Очевидната скрита истина за секса" Хули Леонис потапя читателите в темата за мъжката енергия, защото тя е тази, с която свързваме идеята за секса, а момчешката – нейният предвестник.

Стъпка по стъпка авторът умело ни води по пътя към познанието за сексуалното преживяване като източник на вдъхновение и позитивна енергия, която се случва в тялото на човека и намира връзка с всяка една сфера от живота му.

Според Хули Леонис сексът е кулминацията на красотата в отношенията, а не е началото им. Той може да е магията на сливането и най-силният и качествен енергообмен на високовибрационни преживявания, ако се базира на топлота, емоции и любов.

Но е възможно сексът да се превърне в инструмент за разочарование и източване на енергия. Да бъде отрова за душата. Кой път ще изберем – зависи от нас самите.

Сексът е кулминация на красотата в отношенията, а не е началото им

"Очевидната скрита истина за секса" недвусмислено доказва, че познанието за емоциите, за секса, за любовта, за родовата енергия – всичко това ни помага по-добре да разберем себе си, а този процес ще ни да даде възможност по-успешно да се свържем и с останалите.

Преди да се случи всичко това, трябва да започнем с революцията, или казано с други думи, промяната на собствената гледна точка.

Тази революция не се свързва с външния свят, който ни заобикаля. Това е революцията, която ще направим вътре в себе си. Това е новият поглед, с който ще погледнем на себе си и на света около нас.

Новата книга на Хули Леонис ще бъде представена на специална онлайн премиера в Деня на влюбените, 14 февруари, от 18:00 ч. във фейсбук страницата на издателство "Апостроф".

За автора

Хули Леонис e един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си.

Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

Автор е на книгите "Пътят на душата през зодиака", "Луната – нашата истинска същност", "Уроците на Сатурн", "Ретроградните планети", "Очевидната скрита истина за любовта" , "Очевидната скрита истина за емоциите", "Преходът към себе си" и "Очевидната скрита истина за секса", издавани от "Апостроф".

Откъс

Време е за революция. Да живее революцията!

Запознахме се с емоциите. Разбрахме, че връзката ни с тях е сложна, но е изключително важно да е добра, здрава и силна, за да можем да достигнем до любовта. Научихме колко силна е женската енергия и как тя формира половината от любовта. Време е да се насочим и към другата половина – мъжката енергия. След като разберем любовта в нейната цялост – съставена от мъжката и от женската енергия, ние ще можем да обърнем погледа си и към секса.

Той вече ще е логичната трета стъпка от процеса на свързване с другия човек. Кулминацията на любовта и магията, която се случва между двама души, които са извървели пътя на емоционалното свързване, позволили са на любовта да се случи между тях и реализират земното, телесното ѝ въплъщение чрез секса. В този момент тези хора са истински магьосници. Но преди да се превърнем и ние в магьосници, за нас е много важно да направим една революция.

Тази революция не се свързва с външния свят, който ни заобикаля. Това е революцията, която ще направим вътре в себе си. Това е новият поглед, с който ще погледнем на себе си и на света около нас. Ако емоциите ни свързваха с интуицията, а любовта е част от нашата собствена истина, то сексът е енергията, с която манифестираме всичко това в живота. Това е начинът, по който изразяваме себе си физически, в земен план, свързвайки се с хората, с които споделяме любов.

Революцията се състои в това да се откачим от колективната истина и да следваме нашата собствена – такава, каквато я усещаме и намираме за пълноценна, силна, вдъхновяваща и красива. Тази революция включва процеса на опознаване на себе си, приемане на себе си, на собствения емоционален свят, на любовта към себе си, която се отразява в очите на другите. Тази революция включва и умението ни да познаваме собствената си емоционална енергия и да я свързваме с енергията на действие, с други думи – да имаме една хармонична връзка между мъжката и женската енергия в себе си.

В тази книга ще се потопим в темата за мъжката енергия и за това как се случва тя в живота ни. Ще обърнем внимание и на позицията на Марс в рождената ни карта, защото той е източникът на действие в житейски план, а освен това се свързва и с темата за секса. С тази книга завършвам подреждането на пъзела, който премина през очевидните скрити истини за любовта и емоциите. Това е и третата стъпка – очевидната скрита истина за секса. Вече подреден, той ще може да ви служи като една енергийна рамка, която да ви помага да търсите собствената си истина и да се свързвате с нея.

Този пъзел носи и една нова тайна за вас. Той е входът към един нов пъзел – на взаимоотношенията. Но за да можете да разберете взаимоотношенията, първо трябва да извървите трите стъпки, които водят до тях – емоционалното обвързване, любовта и секса. Познанието за емоциите, за секса, за любовта, за родовата енергия – всичко това ще ви помогне да разберете по-добре себе си, а този процес ще ви да даде възможност по-успешно да се свържете и с останалите. Преди да се случи всичко това, трябва да започнем с революцията, или казано с други думи, промяната на собствената ви гледна точка. Нека революцията започне сега! Нека революцията започне в теб! Да живее революцията!

Хули Леонис: "Очевидната скрита истина за секса"

След излизането на книгите, посветени на темите за любовта и емоциите, известният астролог Хули Леонис се завръща с третото заглавие от поредицата "Очевидната скрита истина".

Този път авторът разобличава всичко онова, което не знаем за секса, разкрива тайните на интимния свят и доказва, че всеки от нас може да бъде щастлив. Но единственият начин това да се случи е да се вслушаме в собствената си истина, а не да се опитваме да се вместим в колективната енергийна рамка.

Хули Леонис: "Очевидната скрита истина за секса"

Хули Леонис e един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си.