Издателство ЕРА представя: ''Мандариново небе''

  • Сподели:
Издателство ЕРА представя: ''Мандариново небе''

Срещата между Айзък и Бела е повече от необичайна. Моментът – не съвсем подходящ. А фактът, че и двамата са силно привлечени един към друг е малко смущаващ. 

Въпреки че напоследък е изправена пред трудности, Бела е оптимистично настроена, приема философски несполуките и вярва, че все някога колелото ще се завърти. Но когато предлага помощта си на Айзък, тя не очаква, че това ще промени напълно живота ѝ. 

Айзък пази огромна тайна от Бела, но никога не е предполагал, че ще срещне толкова открита, щедра и очарователна жена. Когато тя разкрие истината, цялата магия ще изчезне… Освен ако не успее да я убеди, че между тях се случва нещо, което заслужава да разцъфти.

Айзък не се доверява лесно на хората и подлага бъдещите си служители на тест, който никой до момента не е минал с отличие. Бела надминава всичките му очаквания, но малката лъжа, към която е прибегнал, може да му струва твърде скъпо. 

Холи Мартин е автор на романтични книги и печели множество литературни награди. Тя живее в малка бяла вила с изглед към морето и се е отдала изцяло на писането на любовни истории.

Книгата ''Мандариново небе'' ще излезе от печат на 03.05.2022 година.