Лиз Бурбо - Любов, любов, любов

  • Сподели:
Лиз Бурбо - Любов, любов, любов

Какво означава безусловната любов и как да я постигнем? Кои са различните страни на любовта? Как да се научим да приемаме онова, което на пръв поглед изглежда неприемливо? В книгата „Любов, любов, любов“, която „Ентусиаст“ публикува в ново преработено издание, световноизвестната канадска авторка Лиз Бурбо ни подготвя за различните ситуации, с които ще се сблъскаме в живота си, дава подкрепа, насоки и съвети за преминаването през тях и прави равносметка на фундаментите на безусловната любов и приемането.

Без значение какви са расата, културата, цветът на кожата, възрастта, професията или религията на даден човек – всеки се стреми към истинска любов. Според Лиз Бурбо това е вик на душата ни, която е нещастна, когато се ръководим по-скоро от егото, отколкото от сърцето си. Във времето, в което живеем, ние усещаме този вик на душата все по-отчетливо. За много хора това е време на голяма вътрешна трансформация.

Благодарение на истински човешки истории и съвети, включени в това ценно издание, ще успеем да преживеем по-добре сходни ситуации в собствения си живот и най-вече да ги предотвратим. Книгата акцентира върху приемането на болестите, смъртта, старостта, загубите, изборите, направени от близките ни, външния вид, слабостите и нараняванията.

Докато проследяваме израстването на героите, ще открием изключителните ползи, които произтичат от огромната сила на истинската любов и приемането. Ще се научим да правим разлика между приемам, примирявам се и подчинявам се, както и между различните видове любов – синовна, братска, родителска, интимна, приятелска, притежателна, страстна и безусловна.

Лиз Бурбо напомня, че всичко, описано в „Любов, любов, любов“, е осъществимо – достатъчно е да вземем решение да го направим. Добрата новина е, че колкото повече практикуваме, толкова по-лесно и по-бързо се получава.

 

За автора

Световноизвестната писателка Лиз Бурбо е автор на 26 книги, които са продадени в близо 5 милиона екземпляра. От откриването на нейната школа през 1982 година учението ѝ е помогнало на огромен брой хора да направят конкретни промени във всекидневието си и да подобрят живота си. СЛУШАЙ СВОЕТО ТЯЛО – най-голямото училище по личностно развитие в Канада – вече има свои работни ателиета в повече от 20 страни.

 

 

Лиз Бурбо - Любов, любов, любов