Лиз Бурбо: "Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си"

  • Сподели:
Лиз Бурбо: "Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си"

"Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си" от издателство "Ентусиаст"

Чувствате ли се, сякаш личният ви път се върти в омагьосан кръг? Случва ли ви се проблем, който смятате, че сте разрешили, да се появи отново в живота ви? Ако откривате себе си в тези въпроси, "Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си" е точно за вас!

Също като предишните книги на Лиз Бурбо и тази подкрепя тезата, че всички физически, емоционални или психологически проблеми произхождат от петте рани на душата: отхвърлянето, изоставянето, унижението, предателството и несправедливостта.

Подробното описание на тези рани и на маските, които сте развили, за да ги прикриете, ще ви помогне да установите реалната причина за конкретни проблеми в живота ви, включително що се отнася и до физиката на тялото ви.

Като всяка книга на Лиз Бурбо и "Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си" предлага практически решения, за да превърнете всекидневните си проблеми в трамплин към осъзнаването и израстването. Тя ще ви покаже правилния път към изцелението на раните на душата ви и ще ви помогне да преоткриете истинската си същност и най-сетне да бъдете себе си.

За автора

Световноизвестната писателка Лиз Бурбо е автор на 24 книги, които са продадени в близо 5 милиона екземпляра. От откриването на нейната школа през 1982 година учението й е помогнало на огромен брой хора да направят конкретни промени във всекидневието си и да подобрят живота си.

Слушай своето тяло – най-голямото училище по личностно развитие в Канада – вече има свои работни ателиета в повече от 20 страни.

Превод от френски език: Гергана Соколова

Откъс

Лиз Бурбо: "Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си"

След "Слушай своето тяло" и „Твоето тяло казва: Обичай се!" издателство "Ентусиаст" преиздава едно от най-търсените заглавия на световноизвестната канадска авторка Лиз Бурбо – "Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си". Книгата излиза у нас с ново заглавие след години отсъствие от пазара. 

Лиз Бурбо: "Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си"

Световноизвестната писателка Лиз Бурбо е автор на 24 книги, които са продадени в близо 5 милиона екземпляра. От откриването на нейната школа през 1982 година учението ѝ е помогнало на огромен брой хора да направят конкретни промени във всекидневието си и да подобрят живота си.