Мина Бейтс - Песента на буревестника

  • Сподели:
Мина Бейтс - Песента на буревестника

На 27 юли излиза трогателен  роман, наситен с пътешествия, красиви гледки и вълнуващи срещи! „Песента на буревестника" от Мина Бейтс ще пренесе читателите на острова на цветята Мадейра. Там Лиза ще тръгне на път, за да намери себе си. Благодарение на мистериозен старец, с който се запознава на острова, тя ще открие новото начало, както и любовта.

 

Лиза е сбъднала мечтата си да работи като журналист и сякаш нищо не й липсва. Но когато нещастие връхлита най-добрата й приятелка, светът на Лиза внезапно се разпада.

Младата жена заминава за Мадейра, сред чиято красота, романтика и екзотика се надява отново да намери себе си.

С помощта на мъдър старец, който рисува изумително въпреки слепотата си, и привлекателния рейнджър Филипе, Лиза бързо се потапя в историята и атмосферата на очарователния остров. Престоят й там е изпълнен с приключения, неописуеми гледки и близък контакт с дивата природа. Стига само да се осмели, Лиза може да преоткрие своя път и дори да намери истинска любов.

„Песента на буревестника“ е трогателна и автентична история, която с лекота ни пренася сред пъстрата прелест на Мадейра и ни примамва да останем там завинаги.

Мина Бейтс е успешен автор на съвременни и исторически романи вече повече от десет години. Пише и под псевдонима Ирис Клокман.

Може да купиш от тук: ChapterOne.bg