Рос Бриджфорд: "Алкално пречистване и рестарт"

  • Сподели:
Рос Бриджфорд: "Алкално пречистване и рестарт"

"Алкално пречистване и рестарт" от издателство "Асеневци"

"Алкално пречистване и рестарт" събира всички знания на Рос Бриджфорд за алкалното хранене и представя лесен за изпълнение 7-дневен режим за цялостно пречистване и рестарт на организма.

От книгата на Бриджфорд научаваме кои са основните фактори, които причиняват дисбаланс в организма, как да възвърнем баланса с метода на "трите А-та", кои хранителни добавки наистина влияят благоприятно на нашия организъм и кои са петте стълба на алкалното пречистване, с които ще постигнем целите си.

Бриджфорд допълва режима за алкално пречистване и рестарт с предварителна седмична програма, подходяща за лица, които тепърва се запознават със здравословния начин на живот.

7-дневната програма за алкално пречистване и рестарт на Рос Бриджфорд преобразява организма само за една седмица, заличавайки напълно следите, които вредното хранене оставя върху здравословното състояние, кожата и теглото.

За автора

Рос Бриджфорд е коуч по здравословен начин на живот и специалист по алкално и антивъзпалително хранене, който повече от 15 години обучава хората, показвайки им как да са здрави, енергични и как да се чувстват комфортно в тялото си. Неговите програми правят здравословното хранене просто, лесно, вкусно и без излишни усилия.

През последните години Бриджфорд е помогнал на над 10 000 лица от 64 различни държави да започнат да се хранят здравословно, да излекуват организма си. Неговият сайт rossbridgeford.com, съдържащ рецепти, съвети, лични истории и режими на хранене, достига до над 2 милиона души годишно.

Откъс

Предговор от Оушън Робинс – автор и специалист по здравословно хранене

Тук не става въпрос за типичното пречистване или детокс. А за рестарт на цялото тяло, който е достатъчно силен, за да ви помогне да поправите нанесените от съвременния хранителен режим щети. В същото време рестартът е достатъчно нежен, за да подхрани тялото, да го успокои и да му помогне да оздравее отвътре навън.

Рос разсейва объркването, като се фокусира едновременно върху 1) силата на природата и 2) способността на тялото да се самолекува. Неговите насоки са лесни за следване и по-важното, можете да се придържате към тях в дългосрочен план. Това не е бързо решение или вълшебен лек, който бързо ще изгуби ефективността си и ще ви върне обратно в началото.
алкалното пречистване и рестарт ще ви поведе по нов път, а вие можете да се радвате на ползите от него през целия си живот.

Не се подвеждайте от факта, че планът на Рос е достъпен и лесен за спазване. Всичко онова, на което той ще ви научи, се основава на задълбочени научни проучвания и доказателства. За тази цел той е извършил редица проучвания и се е трудил усилено, като в крайна сметка е отсял най-важното в този мощен хранителен план, който вие държите в ръцете си.

Споменах ли, че освен всичко друго, този режим може да бъде забавен? Някои хора се страхуват, че здравословната храна е скучна. Истина е, че хранително-вкусовата индустрия се справя отлично със задачата да ни предоставя най-евтините, най-вкусните и най-некачествените продукти в историята на човечеството.

Но когато вашата диета е изградена около истински, качествени храни, богати на хранителни вещества, вашите вкусови рецептори ще започнат постепенно да се променят. С времето ще откриете, че обичате храни, които също ви обичат. Възможно е да изпитате повече удоволствие и радост, отколкото сте си представяли, че е възможно.

През следващите 21 дни вие ще промените вашето тяло. А то ще ви бъде благодарно до края на живота ви.

Храната е нещо съкровено лично. Но и нещо публично. Тя променя живота ви, променя света ви. Спазвайки алкалното пречистване и рестарт, вие ще предизвикате ефекта на доминото. Ще поставите началото на една мини хранителна революция.

Изборът ви на хранителните продукти в местния магазин, когато сте със семейството си, по време на социални събития или когато сте с вашите приятели и колеги, ще има положително въздействие. А щом хората около вас забележат енергията и жизнеността, които се излъчват от всяка клетка на вашето тяло, навярно и те ще поискат да научат повече и да поемат на това вълнуващо пътешествие.

Книгата, която държите в ръцете си, е ключът за един нов начин на хранене и на живот. Вие ще се присъедините към едно от най-важните движения на нашето време – хранителната революция, която буквално променя хода на историята.

Въведение от Рос Бриджфорд

Докато четете тази книга, не трябва да забравяте основния принцип на алкалното пречистване и рестарт: да се възползваме от силата на природата. Ще се храните с прости, истински, необработени, пълноценни, органични храни и ще повярвате в естествената способност на вашето тяло да се самолекува.

Няма да разчитате на продукти, хапчета, пудри или добавки, нито към на "магическа пръчка" или "лек за всички болести". Все пак, аз препоръчвам употребата на някои хранителни добавки, но те са само допълнителна доза от силата на природата, която ще ви помогне да достигнете крайната цел.

Природата ни е осигурила всички инструменти, които са ни нужни, за да процъфтяваме, а алкалното пречистване и рестарт ще ви научи да ги използвате и да им се доверявате. Когато лично се уверите в силата на природата, вие не само ще разберете колко невероятна е тя, но и колко леснопостижим би трябвало да бъде един живот, кипящ от здраве, пълен с енергия, лишен от болка и болести.

По време на седемте дни на пречистването, вие ще се чувствате по-живи, енергични, развълнувани и изпълнени с позитивизъм. Клиентите ми често споделят, че по време на пречистването те изпитват радост и това е един от любимите ми коментари, които получавам от тях.

Точно както се случи и при мен, алкалното пречистване и рестарт ще ви вдъхне огромна увереност, но не просто по отношение на начина, по който се чувствате или във връзка с онова, което виждате, когато застанете пред огледалото. Програмата ще ви вдъхне увереност от съвсем друго, по-дълбоко ниво, така че вашето тяло ще остане здраво, силно, жизнено и в отлична форма десетилетия наред.

Рос Бриджфорд: "Алкално пречистване и рестарт"