Страхил Иванов: "Силата на малките крачки"

  • Сподели:
Страхил Иванов: "Силата на малките крачки"

"Силата на малките крачки" от Страхил Иванов

• Искаш да се промениш в положителна посока, но все не ти стига време да го направиш?
• Провалял си се многократно в опитите си да изградиш по-добри навици за себе си?
• Изгубил си вяра в собствените си възможности и в това, че изобщо можеш да се промениш?
• Примирил си се с това, че имаш слаба воля и самодисциплина и е невъзможно да бъдеш постоянен?
• Мислиш, че промяната може да бъде постигната единствено чрез големи, амбициозни цели?

Ако отговори с да на поне един от тези въпроси, животът ти ще се промени драматично в положителна посока, ако си позволиш да откриеш силата на малките крачки. В тази книга няма да намериш обичайните изтъркани съвети за добри навици, а една изцяло нова система за промяна на поведението, която доказано работи и е изключително лесна за използване.

При нея чрез поставянето на малки, постижими цели си гарантираш, че ще напредваш в желаната от теб посока. "Силата на малките крачки" ще ти позволи да постигнеш невероятни резултати във всяка една сфера от живота ти – хранене, тренировки, по-добър сън, четене, учене, самоусъвършенстване, бизнес и каквото друго пожелаеш.

За автора

Страхил Иванов е един от най-популярните онлайн фитнес треньори в България. Помогнал е на хиляди хора да променят живота си чрез по-добро хранене и тренировки.

Автор е на още две много четени и добре възприети книги – "Мотивирай себе си" и "Трансформирай себе си". Неговият уебсайт Fitbg.net се посещава от над 150 хиляди човека месечно, а Facebook страницата му Fit with Strahil има над 350 хиляди последователя.

Интервю със Страхил Иванов

Страхил Иванов: "Силата на малките крачки"