''Триумфът на кучките. Продължението'' от Венета Райкова

  • Сподели:
''Триумфът на кучките. Продължението'' от  Венета Райкова

Анотация

 Виктория не търсеше любовта, докато не срещна Костов. Но страстната им любов гореше като огън и отвори рани...

Ще намерят ли отново път един към друг Виктория и Костов и ще продължи ли тяхната драматична любовна история? Три години по-късно известната телевизионна водеща е изправена пред важно решение – този мъж владее всяка нейна мисъл и двамата не могат да устоят на чувствата си.

През това време враговете на Виктория в телевизията не се спират пред нищо, за да й навредят – на сцената излиза младото поколение кучки!

Каква е съдбата на звездното трио неразделни приятелки – фолкзвездата Александра, бившата мис, омъжена за футболна легенда, Габриела и Виктория, водеща и продуцент на най-гледаното предаване? Ще останат ли все така близки, или улисани в преследването на личното си щастие, ще се разделят?

Отговорите на всички тези въпроси ще откриете в продължението на бестселъра „Триумфът на кучките“, който разби класациите по продажби с появата си и продължава да се радва на завиден читателски интерес.

За автора

Венета Райкова се нарежда сред най-успешните и продавани съвременни български автори. Тя стои зад превърналите се вече в бестселъри и преиздавани многократно романи „Триумфът на кучките“, „Вещицата“, „Инсомния“, „Вендета“, „Скандал“, „Завист“, „Милионерката“ и „Куклите“.

През последните 30 години тя е и автор и водещ на редица предавания по БНТ, Нова телевизия и bTV.

 Откъс от книгата:

Когато ти е влязъл под Кожата 1 януари 2019 г. В скучен почивен ден като днешния единственото нещо, което можеше да направи Виктория – най-известната телевизионна водеща в страната, бе да вземе едно изключително важно решение. Трябваше да промени живота си. Обожаваше работата си, но мразеше брака си. Време беше да го прекрати. От удобния диван, на който се беше излегнала, в хола на огромната си къща тя огледа навъсено затрупаната със сняг градина и после премести поглед към съпруга си – бившия синоптик от телевизията Иво. Нищо ново – той беше забол поглед в телефона си, изтегнат на отсрещния диван. Тя се прокашля и заяви: – Искам развод. – Добре – вдигна поглед от екрана Иво. – Хмм... добре? – изненада се Виктория, не очакваше той да се съгласи така лесно. – Чу ли ме какво ти казах? – Казах добре, съгласен съм да се разведем. И без това става винаги каквото ти кажеш, явно вече си го обмислила. – А ти какво мислиш по въпроса? – И аз искам да се разведем – сведе поглед към пода Иво. – Днес стават точно три години, откакто се оженихме, виж какво хубаво съвпадение! Вземаме решение за развод на същата дата. – Ти го вземаш. – Но ти си съгласен, че е най-добре да се разведем, нали? – изгледа го настойчиво водещата.

''Триумфът на кучките. Продължението'' от  Венета Райкова