Зекария Сичин: "Хрониките на анунаките"

  • Сподели:
Зекария Сичин: "Хрониките на анунаките"

"Хрониките на анунаките: Разбулване на загадките за произхода на съвременния човек" от издателство "Бард"

"Хрониките на анунаките" под редакцията на Джанет Сичин, племенница и дългогодишен асистент на Зекария Сичин, ни позволяват да надзърнем в "кухнята" на Зекария Сичин, прави ни свидетели на десетилетните му проучвания и открития.

Книгата предлага не само подбрани ключови откъси от "Дванайсетата планета", "Войните на боговете и хората" и други бестселъри на Сичин, но и непубликувани лекции, статии, писма...

Така пред погледа ни се разбулват загадките за произхода на съвременния човек, влиянието на анунаките върху шумерската цивилизация, праисторията на Америка...

За автора

Зекария Сичин (1920–2010), световноизвестен експерт по разчитането и тълкуването на древните шумерски и акадски глинени плочки, приема думите на далечните ни предци за достоверен факт и посвещава живота си на проучването на истинския произход на човечеството и човешката цивилизация.

Неговата теория за появата на извънземни "богове", създали човека по свой образ и подобие и дарили го с основите на познанието, е изложена в популярната поредица "Хрониките на Земята".