5 важни съвета за неустоими мигли

  • Сподели:
5 важни съвета за неустоими мигли

Дългите и красиви мигли са най-важният трик при така желания секси поглед. Очите са прозорците към всяко наше желание, но за да го постигнем по-лесно и бързо, понякога стига просто един лек щрих на най-добрия спасител в грима. Нейно Величество Спиралата!

Ето пет съвета, с които да избегнем всички неудобства при нанасянаето ѝ:

Гримирайте се близко до огледалото!

По този начин ще имаш абсолютен контрол над ситуацията и така почти изцяло минимизираш възможността да допуснеш катастрофа при нанасянето на спиралата. Това правило важи с всичка сила и при очната линия.

С внимание към клепачите

Придърпайте за секунда клепача си. По този начин миглите се разделят по естествен начин и се разтварят като ветрило. Така стопроцентово избягвате вероятността да имате сплъстени и залепнали една за друга мигли.

Развий техниката зиг-заг

Противно на всички митове, движението, което трябва да извършвате с четката, не е право, а зиг-заг! По този начин разделяш миглите и ги правиш много по-обемни.

Долните малки мигли

Как да нанасяме спирала точно там? Косъмчетата са още по-фини и малки. Съществуват различни разбирания и трендове, някои гримьори тотално отричат тенденцията. Ние нанасяме спирала и в долната част на миглите, но не забравяме, че не трябва да прекаляваме с продукта.

Коригирай деликатно

Да, на всички ни се е случвало да бързаме и в последния момент четката да "излезе от правия път". В такива случаи най-добре е да използвате малко памуче или клечка за уши, която да изтрие грешката. Потопете памука в почистващо мляко или в олио от бадеми.

Източник: fashioninside.bg