Актрисата Сидни Суини споделя, че секс сцените в "Euphoria" помогнали за укрепване на увереността ѝ

  • Сподели:
Актрисата Сидни Суини споделя, че секс сцените в "Euphoria" помогнали за укрепване на увереността ѝ

В разговор с колегата си Кристина Ричи за поредицата Actors on Actors на Variety, Сидни Суини сподели, че голите секс сцени от сериала "Еуфория", в който тя играе в ролята на Каси, са ù помогнали да се чувства по-уверена в кожата си.

"За моята героиня Каси голотата е форма на изразяване и тя никога не е била научена, че общуването, привличането и всичко останало, може да се случва и по друг начин."

24-годишната актриса допълни, че по време на снимките, не е изпитвала дискомфорт, благодарение на продукцията на шоуто, която гарантира, че е наясно с емоционалното благополучие на актьорите през тези изключително интимни моменти.

"Щастлива съм, че мога да работя във време, в което толкова много се мисли за този процес и сега имаме координатори по интимност, които допринасят за създаването на безопасна работна среда".

"Ние правим хореография на цялата секс сцена", уточни Сидни. "Между мен и колегата ми има подложки. Екипът винаги се грижи да попита дали не сме променили решението си, дали сме съгласни да изпълним сцената. Никой не ни задължава да правим нещо, което не желаем или против волята си. Досега не съм почувствала неудобство. Оказва се, че Каси помогна за моята увереност."

Това далеч не е първият път, в който Суини изразява положителни чувства към създателя и сценарист на ''Euphoria'', Сам Левинсън. Пред Teen Vogue младата актриса отново се застъпи за него.
Левинсън е известен със съвестното си отношение на снимачната площадка, както и с доброто, покровителствано държание към екипа си. А също и да вземем под внимание, че повечето актьори в сериала нямат 30 години.

"Сам е уважителен и винаги се грижи за сигурността ни. Не би ни накарал да правим нещо, с което не се чувстваме комфортно. Специално за моята героиня голотата има съществена роля за нея и за сюжета. Това е част от характера на Каси."

HBO потвърди новината, че ''Euphoria'' ще бъде подновен за трети сезон, който феновете могат да очакват през 2023 година.

Сидни Суини участваше и в първи сезон на "The white lotus", но там образът ù на богатата тийнейджърка Оливия Мосбахер, беше доста по-различен от този на Каси. Освен, че в "Белият лотус" липсва намек за голота, Суини там се превъплъщава в кожата на момиче с бисексуални наклонности.