Ашли Греъм за трудностите на майчинството без лицемерие

  • Сподели:
Ашли Греъм за трудностите на майчинството без лицемерие

От стрии до кърмене, споделени в Instagram, моделът на позитивното тяло, Ашли Греъм, нормализира преживяването, свързано с бременността и майчинството, отправяйки смислено послание за осъзнаване към всички жени.

Ашли Греъм нормализира майчинството

Ашли Греъм показва, че не е по-различна от всички нас. Американският супермодел шампион по бодипозитивност винаги е демонстрирала себе си - не само по модните подиуми, но и по телевизията и в социалните мрежи - за да насърчи жените да се покажат такива, каквито са в действителност. Майката на три деца - двегодишния Исак, и близнаците Роман и Малахи, родени през февруари - дори сподели опита от бременността и майчинството, с целия хаос, който последва. При това го направи с максимална прозрачност и искреност.

Следродилният корем се нуждае от време, за да се върне към нормалното си състояние

Почти три месеца след като роди близнаците Роман и Малахи, Ашли се върна в Instagram, споделяйки с милионите си последователи, следродилния си образ на тялото, с всичките му несъвършенства.

Кърменето не винаги е лесно

Въпреки че традиционно се смята за естествен процес, повечето майки са наясно, че кърменето може да бъде всичко друго, но не и просто. Използването на помпа за кърма, често е необходимо, за да се облекчи тежестта в областта на гърдите, които са твърди и пълни с кърма.

Майчинството може да бъде предизвикателство

Въпреки че често ни карат да се преструваме, че всичко е наред, особено в социалните медии, Ашли Греъм признава, че макар да си заслужава, майчинството не е лесно. 

Понякога бебетата не се раждат по график

Бременността може да бъде прекрасно, вълнуващо преживяване. Но също така може да бъде трудно, стресиращо и дори доста натоварващо за справяне. Както казва африканската поговорка "За отглеждането на едно дете е необходимо цяло село", плюс добра доза грижа за себе си.

Стриите са не само естествени, но и красиви

За да побере бебетата, коремът непременно трябва да се разшири, а стриите често са неизбежна последица. Ашли не само ги показва в естествената им светлина, но и ги празнува в целия им най-дълбок смисъл: ''стриите изглеждат като дървото на живота''.