Bumble and bumble разширява серията си Hairdresser’s Invisible Oil с новата колекция Ultra Rich

  • Сподели:
Bumble and bumble разширява серията си Hairdresser’s Invisible Oil с новата колекция Ultra Rich

Продължението на бестселинг колекцията Hairdresser’s Invisible Oil, Ultra Rich включва шампоан, балсам и терапия, които заедно осигуряват подхранване от скалпа до краищата и до 72 часа хидратация, защита при влажност и намаляване на наелектризирането. Hairdresser’s Invisible Oil Ultra Rich са разработени за всички типове коса и текстура, в кремообразна формула, наситена с биомиметична хиалуронова киселина, подходяща за грижа за кожата, масло от семена на пъпеш от калахари и емблематичната бленда от 6 масла на Hairdresser’s Invisible Oil.
 
Шампоан Hairdresser’s Invisible Oil Ultra Rich 250 ml/60 ml

Този кремообразен ултра богат шампоан е оазисът на хидратацията, за който мечтае всяка суха коса. Подсилен с емблематичната бленда от 6 масла, биомиметична хиалуронова киселина и масло от семена на пъпеш Калахари, той нежно измива и подхранва косата от скалпа към краищата.
 
Предназначен за: Всички типове коса и текстура 4C-1A, особено сухи към много сухи.
 
Начин на употреба: Разтрийте в ръцете си и нанесете на влажна коса. Изплакнете и последвайте с балсам Hairdresser’s Invisible Oil Ultra Rich. 

Балсам Hairdresser’s Invisible Oil Ultra Rich 200 ml/60 ml


 
Този кремообразен балсам носи кадифена ултра богата хидратация на сухата коса. Подсилен с емблематичната бленда от 6 масла, биомиметична хиалуронова киселина и масло от семена на пъпеш Калахари, той подхранва косата от скалпа към краищата. 
 
Предназначен за: Всички типове коса и текстура 4C-1A, особено сухи към много сухи.
 
Начин на употреба: След измиване с шампоан Hairdresser’s Invisible Oil Ultra Rich, разтрийте количество от балсама в ръцете си и нанесете от краищата към скалпа, фокусирайки се там, където косата има най-голяма нужда от хидратация. Оставете за 2 минути и изплакнете.

Терапия Hairdresser’s Invisible Oil Ultra Rich 100 ml


 
Хидратирайте косата си с тази ултра богата, многофункционална терапия без отмиване, която помага да бъдат подхранени сухите краища. Подсилена с емблематичната бленда от 6 масла, биомиметична хиалуронова киселина и масло от семена на пъпеш Калахари, тя подхранва сухата и накъсваща се коса от скалпа към краищата. Безопасна за боядисана коса. Осигурява термозащита до 450°F/232°C. 
 
Предназначен за: Всички типове коса и текстура 4C-1A, особено сухи към много сухи.
 
Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса, изсушете и оформете или нанесете върху суха коса, за да завършите нейната визия. За скалпа, нанесете директно върху конкретна зона, за да подхраните.

 

''Разработихме Ultra Rich след като забелязахме нуждата от дълбока хидратация, по-специално при клиенти с изключително суха, тънка и накъсваща се коса. Създадени с мощни съставки, вдъхновени от грижата за кожата, тези продукти в комбинация, са в състояние да осигурят хидратация в продължение на дни'', сподели Кристин Хол Hall, вице-президент, Hair Care & Color Research & Development в The Estée Lauder Companies, компанията-майка на Bumble and bumble.