Хали Бери споделя на какво се дължи добрата ѝ форма

  • Сподели:
Хали Бери споделя на какво се дължи добрата ѝ форма

Звездата споделя своя освежаващ поглед към това да останеш здрава и във форма.

Всички трябваше да се научим как да се адаптираме и импровизираме по време на пандемията, дори и Хали Бери. За актрисата, предприемач и майка, грижата за себе си не подлежи на договаряне. 
"Това ме поддържаше да не изгубя разсъдъка си", казва 55-годишната звезда пред Опра. "Лесно се изпада в летаргия, когато си вкъщи пред телевизора."

Това е една от причините Бери да стартира своята онлайн уелнес платформа rē•spin в средата на глобална пандемия: тя иска хората да се чувстват овластени да поемат контрола върху здравето си, независимо къде се намират физически.

Перфектно пригоден за събитията от последните две години, сайтът на Бери е насочен към подобряване на живота ви чрез вашия смартфон, предлагайки микс от съдържание за вашата физическа форма, както и тренировъчни видеоклипове с всички звезди фитнес гурута.
"Искам хората да направят преоценка на всичко свързано със здравето им", казва Бери. "Всеки е различен – модерните диети подходящи за един, ще бъдат вредни за друг".

Това е малко като мантра за Бери. Тя постоянно е в процес на самоусъвършенстване.
Звездата също наскоро си партнира с марката за алкална изворна вода Flow, която се продава в 100% рециклируеми бутилки.  "Устойчивостта е от съществено значение за rē•spin. Ние се грижим за планетата".

А що се отнася до опита ù с канабидол (CBD), Бери споделя, че конопеното масло ѝ помогнало да се справи с болките в гърба, в следствие на всички интензивни натоварваншя, които има. CBD оказал благоприятно въздействие и върху спазмите от месечния цикъл на дъщеря ѝ.
До такава степен Бери е въплъщение на уелнес и self care грижата, че ако превъртите на бързо нейния Instagram, ще откриете смесица от препоръки за книги за самопомощ, рецепти за ягодов шоколадов мус, инструкции за хранене и упражнения с треньора на знаменитости Питър Лий Томас. Истинска фурия.