Характерът на жената според цвета на косата

  • Сподели:
Характерът на жената според цвета на косата

Ако искате да разберете какъв темперамент притежава жената до вас, просто е нужно да погледнете нейния цвят на косата. Сега ще разгледаме какъв характер има всяка една жена, според нейния естествен или избран от самата нея цвят.

Блондинки

Блондинките носят със себе си силна сексуална енергия. Те могат да изпитат силни и страстни усещания, които са непознати за останалите дами. Тези дами притежават неизчерпаемо желание да експериментират и непрекъснато да се впускат в нови приключения. Русокосите жени изпитват по-често желание за секс и ако то не бъде задоволено могат мигновено да изпаднат в депресия. Жените с рус цвят на косата са силни, енергични, темпераментни и изключително амбициозни.

Тези дами винаги постигат своите желания по един или друг начин. Те лесно се приспособяват към всичко ново – работа, връзки, места, даже нещо повече изключително много мразят рутината и застоя в своя личен живот. Блондинките са жени, които се опитват да изпреварват събитията, голям процент от русокосите жени са нетърпеливи и припрени. Всеобщото мнение, че блондинките не са достатъчно интелигентни е напълно противоположно на самата действителност, защото тези дами притежават силно чувство за отговорност и амбиция да се развиват и постигат своите желания, което ги поставя в категорията на борбените и силни жени, стремящи се да се развиват самостоятелно, благодарение на собствените си сили и огромен потенциал, с който разполагат.

Блондинките предпочитат сигурни и интелигентни мъже, с които могат да обменят опит и в същото време да не се притесняват за развитието на тази връзка. Когато са влюбени русокосите жени стремглаво пазят своя партньор от конкуренцията. Блондинките държат изключително много на коректност и почтеност в любовните си преживявания. Съгласете се с нас, че цветът на косата не може да определи интелигентността на жената, всичко зависи от нейното желание да се учи, развива и обогатява духовно.

Тъмнокоси жени

Тъмнокосите жени са откривателки със силен дух и магнетичен чар. Тези жени са изключително организирани и интелигентни. Успяват правилно да подредят своите приоритети и определено знаят какво искат от живота. Тъмнокосите са силно привлечени от естетичното и стилното. Никога не се задоволяват с нещо, което не е по вкуса им.

Към мъжете подхождат предпазливо и винаги добре обмислят своята правилна стратегия, преди да се впуснат в действие. Жените с тъмен цвят на косата търсят мъж, който е силен, енергичен и дисциплиниран, точно като тях самите. Предпочитат старото и сигурно, отколкото новото и неизвестно, независимо дали се отнася за мъже, работно място или нов дом, те ще предпочетат сигурното, пред всичко останало.

Тези жени са достатъчно мотивирани и амбициозни, за да се развиват повече от перфектно. Нещо повече за тях е от изключително значение да покажат пред останалите своите качества и професионализъм. Тъмнокосите жени се стремят към по-добро бъдеще и са готови да вложат всичките си сили и енергия, за да го постигнат. Тези жени са откровени, силни и точни в своите думи. Никога не казват нещо, за което после могат да съжаляват.

Изключително интелигентни, тяхната стратегия е първо добре да премислят ситуацията, преди да вземат крайно решение. Тези жени са щастливи, когато са заобиколени от хората, на които държат и които обичат с цялото си сърце и душа. Техните близки са изключително важни за тяхното духовно усещане и емоционално настроение. Те сияят, когато са влюбени и могат да предложат на своя партньор нужната му подкрепа, любов и съпричастност. Чернокосите жени са истински лъвици, които пазят своето, дори да е нужно да вкарат своите нокти и остър език в действие.

Червенокоси

Тези жени са пламени, огнени и силни.  Червенокосите жени са упорити, дисциплинирани и способни да мачкат всички препятствия и хора по пътя към успеха. Тези дами никога не се предават пред трудностите и всяка нова възприемат като поредния начин, чрез който да почерпят опит. Тези жени са изключително смели и готови да се впуснат в непознати територии, но винаги го правят в името на някаква цел или мечта.

Жените с червен цвят на косата са жени с високи критерии за мъже, за връзки, за стил на обличане, дори и обзавеждане. Те винаги избират най-скъпото, елитното и всичко около тях е изградено с много вкус и стил. Червенокосите жени са чаровни и сексуални. Те успяват само с поглед да хипнотизират всеки мъж. Те притежават стила на добър анализатор и психолог, могат само от първия поглед да разберат желанията и намеренията на всеки човек.

Тяхната интуиция е изключително силна и затова винаги имат едно на ум и трудно попадат в капани. Червенокосите жени харесват амбициозни, отговорни и възпитани мъже. За тях е важно да получават нужното им внимание и подкрепа от своя партньор.

Тези жени са силно привлечени от елегантни кавалери, които притежават правилния подход, за да накарат жената до тях да се разтапя от удоволствие. Изключително интелигентни и добре знаят как да си отворят всяка вратичка с помощта на своя чар и хитрост.