Идеалният подарък за Деня на майката с Брук Шийлдс

  • Сподели:
Идеалният подарък за Деня на майката с Брук Шийлдс

Надпреварата за намиране на перфектния подарък за Деня на майката официално започна.

И в опит да открием най-добрите подаръци, се обърнахме към актрисата и супермодел Брук Шийлдс
Майката на две деца наскоро позира рамо до рамо с 16-годишната си дъщеря Гриър Хенчи в последната кампания на Victoria's Secret
Новата кампания е пълен празник на майчинството, а в нея участват и няколко други модела като Лаис Рибейро със сина си и Палома Елсесер заедно с майка си и баба си.

За да отпразнува черно-белите снимки, Шийлдс разкрива няколко обмислени предложения, които много майки ще оценят тази година. Ако въпросната жена има нужда от глезене, може би едно посещение до СПА центъра ще направи деня ѝ по-хубав. А в случай, че е любител на ръчно изработените подаръци, отделете време и ѝ направете картичка, достойна за рамка – без значение на колко сте години.

Независимо дали говорим за собствената ви майка, приятелка, колежка или сестра ви, ето няколко забележителни идеи за подарък за деня на майката, с любезното съдействие на Брук Шийлдс.

За майката, която има отношение към модата
"Абсолютно всичко от Hermès!", казва Шийлдс. ''Това е идеалното съчетание от вечен дизайн и елегантност, което мисля, че всяка майка с висок стил би оценила."

За една минималистична майка, която вярва, че по-малкото е повече
"Когато става дума, че по-малкото е повече, това е особено вярно за моята рутина за красота", казва Шийлдс. "Обсебена съм от маслото Renew Pure Radiance Oil от True Botanicals. Това е моят единствен продукт за грижа за кожата - Светия Граал. Мирише райски, а също така е многофункционален! Той овлажнява кожата ми като нищо друго и забележимо помогна при признаци на стареене."

За майката, която предпочита ръчно изработена картичка

"Няма нищо по-мило от картичка, която вие самите сте направили, с цялата си любов и отношение, особено, ако е изработена от дете. Някои от любимите ми картички, които съм получавала през годините, са ръчно изработени и ще си ги пазя завинаги", възкликна Шийлдс.

За жената, на която ѝ предстои да стане майка
"Памперси за една година напред във формата на торта, определено би се оценило подобаващо. Бебетата растат толкова бързо, а количеството памперси, използвани през тези ранни месеци, е удивително, така че е важно бъдещите родители да бъдат оборудвани", съветва Шийлдс.

За майката, която предпочита бутилка вино
"Мисля, че всяка етажерка за вино трябва да включва добро шардоне. Има стереотип, че шардонето е вино за възрастни хора, но то е за всеки вкус и ако да си ''стар" означава да имаш повече увереност, житейски опит, жизненост и мъдрост, тогава аз празнувам това."

За майката, която иска да се възползва от малко почивка и релакс
"Когато говорим за почивка, не бихте могли да сбъркате с чифт уютни пижами на Victoria's Secret, за да се отпуснете и да се чувствате комфортно", казва Шийлдс.