Искаме още от тази двойка: Адел и Рич Пол на Мача на звездите

  • Сподели:
Искаме още от тази двойка: Адел и Рич Пол на Мача на звездите

Адел и нейният партньор Рич Пол, присъстваха на още един баскетболен мач заедно.
Двойката беше на Мача на звездите на NBA, в Кливланд, Охайо и изглеждаха напълно влюбени – особено на една снимка, на която Пол е прегърнал с ръка неговата красавица и тя се навежда към него с блажена усмивка със затворени очи на лицето. 

Нямаше изненада за никого, че Адел отново изглеждаше страхотно и на това събитие, в голямо палто с животински щампи на Alaïa и остри черни ботуши Manolo Blahnik
Допълнение към визията бяха красиво и свободно пуснатите ù коси на елегантни вълни - нейният подпис, грим от 60-те години и дълъг френски маникюр.
Влюбената двойка наскоро предизвика слухове за годеж, когато изпълнителката на "Easy on Me" се появи за наградите BRIT, носейки масивен, крушовиден диамантен пръстен на стойност около 1 милион долара на безименния си пръст. 

Грами носителката имаше още една забележителна компания отдясно на скамейките и това бе ослепителната Мери Джей Блайдж. R&B изпълнителката наскоро оглави шоуто на полувремето на Супер боул 2022 и заедно с Еминем, Dr. Dre, Снууп Дог, Кендрик Ламар и 50 Cent бяха истинска сензация.
За Мача на звездите Мери Джей заложи на розов принт от Balmain, наслоен под кожено палто.